KULTURA

Na Netflix danas stigla zadnja sezona serije The Crown

Stigla prva četiri nastavka 

Od danas na Netflixu možete pogledati četiri nova nastavka popularne serije The Crown. Ove sezone u fokusu je odnos Diane i Dodija Fayeda. Serija se bavi događajima prije kobne nesreće u kojoj je poginula Diana, a Netflix je već potvrdio da neće prikazati nesreću.

Nova sezona uvodi i novi set glumaca: Imeldu Staunton kao Elizabetu II., Jonathana Prycea kao princa Philipa, Dominica Westa kao Charlesa i Elizabeth Debicki kao Dianu. Radnja se odvija od 1991. and 1997. što uključuje i godinu koju je kraljica u svojem govoru 1992. okarakterizirala kao annus horribilis (groznu godinu) u kojoj je njeno troje djece doživjelo bračne brodolome.

Ako već danas planirate pogledati sve nove nastavke morate znati da će se na ostatak sezone čekati čak mjesec dana jer nastavak stiže stiže14. prosinca. Tada će u fokusu biti Williamov povratak u privatnu školu Eton nakon majčine smrti, zlatni jubilej Elizabete II., brak između Charlesa i Camille te ranu fazu veze Williama i Kate.

Zna se i da u novoj sezoni neće biti ni riječ o aferi princa Andrewa, čije je prijateljstvo s Jeffreyem Epsteinom zgrozilo cijeli svijet. Morgan je objasnio da je razlog neispričanim pričama u seriji taj što te priče nisu još gotove „u stvarnom životu“ pa nema smisla dodatno nalijevati ulje na vatru zbog već ionako puno delikatnih situacija kojih se serija dotaknula.

Šuška se i o tome da Netflix želi nastaviti seriju u nekom obliku i nakon završetka šeste sezone. A do tad - brojimo sitno do nove sezone.


Foto: Instagram Netflix
Objavljeno: 16.11.2023. u 09:58
Tagovi: kruna

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p