KULTURA

Na Netflix je napokon stigla četvrta sezona hit serije 'Sex Education' koja će ujedno biti i posljednja!

Serija koja je osvojila srca gledatelja diljem svijeta
Hit britanska tinejdžerska drama "Sex Education" vratila se na Netflix s dugoočekivanom četvrtom sezonom, obećavajući gledateljima nove, uzbudljive avanture i brojne preokrete. Serija je brzo stekla kultni status zbog svog autentičnog pristupa temama seksualnog sazrijevanja, identiteta i obitelji, a sada će zatvoriti svoju priču s ovom četvrtom sezonom.

U prethodnoj sezoni, srednja škola Moordale je prodana 'developerima', izazivajući velike promjene u životima glavnih likova. Nova škola, Cavendish College, doslovno je preokrenula svijet "Sex Educationa" i dovela je učenike na neko potpuno novo mjesto. Škola je dizajnirana s održivom, umjetničkom estetikom slobodnog oblika, a nudi niz neobičnih aktivnosti i usluga. Od zatvorenih tobogana do svakodnevne meditacije, tihih diskoteka, zvučnih kupki i satova joge za mentalno zdravlje, Cavendish College je postalo krajnje neobično mjesto koje je izazvalo divljenje i znatiželju glavnih junaka. A glavni junaci serije, uključujući Otisa (Asa Butterfield), Erica (Ncuti Gatwa) i Aimee (Aimee Lou Wood), brzo shvaćaju da se njihov svijet dramatično promijenio. "Ovo je kao Amsterdam", primjećuje Otis, a Eric dodaje: "Ali u svemiru." Nova škola također donosi novi, prilično suvremen moto - "Zašto biti zao kad možeš biti zelen?" - koji reflektira njezinu ekološku orijentaciju.

Serija "Sex Education" i u posljednjoj se sezoni ističe svojim otvorenim pristupom različitim temama seksualnog sazrijevanja i identiteta, no četvrta sezona obećava ispitati i neke nove aspekte tinejdžerskog života i donijeti svježe izazove za svoje likove. Unatoč tome što je posljednja sezona, očekuje se da će "Sex Education" ostati vjerna svom humorističnom, osjećajnom i ponekad kontroverznom pristupu, privlačeći gledatelje širom svijeta. Seriju već danas možete gledati na Netflixu, a više informacija otkrijte u traileru:
Foto: imDB, YouTube
Objavljeno: 22.09.2023. u 09:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p