KULTURA

Na Netflix je napokon stigla treća sezona obožavane serije 'Lupin'!

'Binganje' može početi
Ako ste i vi jedan od brojnih strastvenih obožavatelja Netflixove hit-serije 'Lupin', danas je vaš dan! Naime, na stranice Netflixa upravo je stigla nova, treća sezona, donoseći sa sobom svježe zaplete, neočekivane obrate i uzbudljive avanture koje će bez sumnje nastavljati oduševljavati fanove diljem svijeta. Tako se ova francuska serija, koja je postala globalni fenomen, vratila se s trećom sezonom čiji kreatori prilično samouvjereno tvrde kako će nadmašiti sva naša očekivanja! 

U trećoj sezoni pratimo Assanea Diopa, poznatog kao Lupin, dok pokušava pobjeći zakonu nakon svojih prethodnih, osvetničkih pothvata. No, ovaj put, priča je drugačija. Osveta više nije Assaneov glavni pokretač, što samo po sebi dodaje dubinu i kompleksnost njegovom liku. Uz svoje vjerne saveznike, uključujući najboljeg prijatelja Bena, Assane se suočava s novim izazovima i protivnicima koji će cijelu priču podići na sasvim novu razinu. No, jedan od najzanimljivijih aspekata nove sezone bit će razvoj odnosa između Assanea i Claire, koja postaje važniji dio priče. Njihova dinamika postaje kompleksna i emotivna, što će dati dodatnu dubinu priči i učiniti je još intrigantnijom za gledatelje.

Nova sezona se sastoji od sedam uzbudljivih epizoda, a kako sami kreatori kažu, baš svaka je ispunjena napetošću i neočekivanim preokretima koji će gledatelje držati prikovanima uz male ekrane kroz sve epizode. A s obzirom na nevjerojatno pisanje, izvanrednu glumu i fantastičnu produkciju koja je seriju 'Lupin' postavila na sam vrh Netflixovih kreacija, sigurni smo kako i sami gledatelji ne očekuje ništa manje od toga. Više informacija otkrijte u traileru: 
Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 05.10.2023. u 09:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p