KULTURA

Na Netflix je stigao dugoočekivani dokumentarac o misterioznom nestanku aviona koji je potresao cijeli svijet!

Dokumentarna serija o kojoj se ne prestaje pričati!
Nestanak leta MH370 uvjerljivo je najveća misterija u modernom zrakoplovstvu, a otkako se u ožujku 2014. godine avionu Malaysia Airlinesa koji je prevozio 239 putnika izgubio svaki trag, ova tema postala je izvor mnogih teorija i nagađanja. Brojni stručnjaci i danas se bave istraživanjem i analizom leta, baš kao i najnovija Netflixova serija “MH370: The Plane That Disappeared” koja je u nepuna 24 sata postala najgledanija serija u regiji.

Ovaj dokumentarni serijal u tri dijela donosi mnogobrojne intervjue s članovima obitelji nestale posade, znanstvenicima i istraživačkim novinarima. Prva epizoda pomno proučava sate i dane nakon nestanka zrakoplova, uključujući i ono što se dogodilo kada su teorije zavjere i lažne optužbe počele izmicati kontroli. Druga epizoda govori o tome kako su šanse da se dva zrakoplova iste aviokompanije sruše u razmaku od samo nekoliko mjeseci (kao što se i MH17 srušio nekoliko mjeseci kasnije) beskrajno male, što je samo dodatno ‘unaprijedilo’ teorije zavjere - do neviđenih razmjera. Treća epizoda pak opisuje opsežne potrage o olupinama pronađenim uz istočnoafričku olupinu, a koje su samo otvorile još više pitanja oko cijelog ovog slučaja koji dandanas ne prestaje intrigirati javnost.

Najveća misterija u modernom zrakoplovstvu

Oni koji su pratili ovaj slučaj tijekom godina svjedočili su nebrojenim teorijama i raspravama u vezi s MH370, a ovaj Netflixov dokumentarac donosi jednu potpuno novu, neviđenu perspektivu o nestanku tog zrakoplova koji je sa sobom odnio 239 života o čijoj sudbini, čini se, nema nikakvih konkretnih dokaza. Ipak, gledatelji će dobiti detaljan uvid o prevladavajućoj teoriji, a misteriozni element koji čini okosnicu čitave ove priče razlog je zbog kojeg ćete ovaj prilično jeziv dokumentarac pogledati u trenutku! Više informacija otkrijte u traileru:
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 09.03.2023. u 12:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p