KULTURA

Na Netflix je stigao novi ljubavni reality show koji je već sada najgledaniji u regiji!

Poznata reality lica u posve novom mega projektu!
Čini se kako je najnoviji reality eksperiment obožavanog streamera Netflixa apsolutni uspjeh jer ovaj novostvoreni show imena “Perfect Match” u rekordnom roku se pronašao na samom vrhu najgledanijih naslova uopće. No, o čemu se točno radi?

Nakon nekoliko reality uspješnica koje uključuju "Love Is Blind", "The Ultimatum", "Too Hot to Handle", "The Mole", "Selling Tampa", "The Circle", "Sexy Beasts" i “Twentysomethings”, Netflix je odlučio pomiješati glumačku postavu koju smo imali prilike gledati u svim nabrojanim emisijama i stvoriti posve novi reality koji će, po svemu sudeći, biti pravi hit! Premisa samog showa je prilično jednostavna i mogli bismo reći - već viđena: Glavnu postavu čini pet žena i pet muškaraca (zvijezde drugih serija koji nisu uspjeli pronaći pravu ljubav), a koji se svake večeri uparuju. Ako se oboje slože dijeliti sobu, zakazuju spoj. Tijekom dana se zajednički druže uz bazen te sudjeluju u igrama koje su osmišljene za testiranje njihove kompatibilnosti.

Jednostavna pravila igre

Svakoga dana pobjednički par bira dvojac iz kuće koji će ići na spoj s dvojicom drugih ljudi, koji se nalaze na popisu već poznatih reality zvijezda — a često će se događati i da će se susretati parovi koji se prethodno već poznaju iz prijašnjih realityja ili pak imaju romantičnu povijest. Nakon spoja, dvojac koji ne završi u paru odlazi kući. Iako smo sve navedeno već viđali u brojnim emisijama, “Perfect Match” jedan je od onih reality showova koji na promišljen način uspijevaju iskoristiti sve što smo ikada naučili iz televizijskih emisija i destilirati to u jednu iznenađujuće pitku igru koja će vas prikovati za male ekrane u trenutku! Više informacija otkrijte u traileru:
Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 23.02.2023. u 11:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p