KULTURA

Na Netflix je stigao spin-off kultne serije ‘Lude 70-e’ s poznatim licima koja smo jedva čekali vidjeti!

Serija koja je podijelila publiku diljem svijeta
Moramo priznati kako nam se čini da je prošlo doslovce nekoliko dana otkako je Netflix najavio kako planira kreirati spin-off serije ‘Lude 70-e’ koja je zabavljala tolike generacije u razdoblju između 1998. do 2006. godine. Spomenuta spin-off serija upravo je stigla na Netflix, s naslovom ‘Lude 90-e’ koji sam po sebi najavljuje reinterpretaciju i modernizaciju ovog klasika koji baš nikada neće izaći iz mode.

Već u prvim scenama prve epizode postaje sasvim jasno kako je serija obavijena nostalgijom; Debra J. Rupp i Kurtwood Smith vraćaju se kao djed i baka Kitty i Red Forman, a pojavljuje se i većina originalne družine uz koju ćete se vrlo lako izgubiti u sjećanjima na izvornu seriju i scene na koje se sami likovi referiraju. Serija se u samom početku zaista drži svoje izvorne priče; U prvoj epizodi vidimo Erica (Grace) i Donnu (Prepon) kako dolaze kod Kitty i Reda sa svojom kćeri tinejdžericom Leiom (Callie Haverda), te kako pronalaze Ericove roditelje na istom mjestu na kojemu su ostali po završetku ‘Ludih 70-ih’. Red je jednako srdačan i mrzovoljan u isto vrijeme, a Kitty nestrpljivo leprša po praznoj kući u želji da nagovori Erica i Donnu da Leia ostane kod njih preko ljeta…

Lein ostanak u kući djeda i bake nagoviješta okupljanje nove generacije koja se uskoro nastanjuje u poznatom, starom podrumu, a koju će činiti Jay Kelso (Mace Coronel), živahna djevojka iz susjedstva Gwen (Ashley Aufderheide) i njezin stariji brat Nate (Maxwell Acee Donovan), te Nikki (Sam Morelos) i Ozzie (Reyn Doi). Hoće li nas nova generacija nastaviti tako dugo i uspješno zabavljati kao ‘Lude 70-e’, tek ćemo otkriti, a ono što sa sigurnošću možemo reći jest da obožavatelji originala, iako skeptični, zaista mogu pronaći dovoljno materijala da ponovno potaknu zanimanje za ovaj spinoff, baš kao i oni mlađi gledatelji kojima devedesete predstavljaju isto što i starijim generacijama - lude sedamdesete!

 

Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 20.01.2023. u 09:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p