KULTURA

Na Netflix je stigla druga sezona obožavane serije Ginny&Georgia!

Serija koja je srušila sve rekorde gledanosti!
Netflix nas je jako razmazio i naviknuo da se sezone serija doslovno ‘štancaju’ jedna za drugom, stoga kada ipak moramo malo pričekati na izlazak novih nastavaka, jednom kada izađu - dodatno su nam napetiji. Tako je ovih dana izašla druga sezone popularne serije Ginny&Georgia čija je prva sezona oborila sve rekorde gledanosti!
 
Prisjetimo se, riječ je o seriji u čijem je fokusu disfunkcionalna mlada obitelj, majka Georgia, kći Ginny i najmlađi sin Austin. Serija je napravljena u blagoj retrospektivnoj formi, odnosno tijekom aktualnih događanja dobivamo uvid u ono što je dovelo do toga. Tako na vidjelo izlazi mučan život mlade Georgie čiji ju repovi neprestano prate. Nakon mnogobrojnih selidbi, mada obitelj traženi mir pronalazi u malom gradiću Wellsburyju, no čini se da je isti kratkog vijeka. 

 

Serija je prožeta dinamičnim dramskim zapletima, ali i karizmatičnim glumcima, a ne nedostaje niti romantičnih zapleta. Ipak, fokus je na misterioznoj prošlosti Georgie koja joj je uvijek za petama, a čije se klupko tek otpletava. Prva sezona oborila je gledanost na Netflixu te duže od dvadeset dana bila u top 10 najgledanijih serija. S obzirom na to da posljednja epizoda prve sezone završava šokantnim otkrićem, jako nam zanima što su scenaristi pripremili za dalje, stoga ako ste obožavatelj ove sjajne serije, imamo ideju kako provesti nedjeljno večer.

U nastavku pogledajte trailer koji će vas dodatno motivirati na gledanje druge sezone!
Foto: iMDB, Youtube
Objavljeno: 08.01.2023. u 10:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p