KULTURA

Na Netflix je stigla najnovija sezona kultne telenovele “Osveta ljubavi” koju možete gledati već danas!

Nastavak legendarne serije na omiljenom streaming servisu

Gotovo da i nema osobe koja početkom tisućljeća nije uživala u sapunicama i telenovelama koje su, slobodno možemo reći, obilježile odrastanje generacija iz 90-ih godina, baš kao i planetarno popularna “Osveta ljubavi” čija je prva sezona na veliko oduševljenje brojnih gledatelja ponovno postala dostupna na obožavanom Netflixu, a o čijem se nastavku bruji već mjesecima! 

Priča o braći Reyes i sestrama Elizondo impresionirala je gledatelje diljem svijeta i tako postala jedna od najgledanijih serija na streaming servisu uopće, a nakon spomenutih nagađanja o mogućem nastavku, na stranicama Netflixa napokon je osvanula i druga sezona u originalnoj postavi koju možete gledati već danas! Punih dvadeset godina nakon događaja iz prethodne sezone, obitelj Reyes-Elizondo prisiljena je suočiti se s novim izazovima koji prijete njihovoj obitelji. Ubojstvo profesora Genara Carreña potresa obitelj jer dokazi upućuju na Juana i Normu kao krivce. Tenzije za to vrijeme nastavljaju rasti dolaskom Samuela Caballera (Sergio Goyri), moćnog i okrutnog čovjeka koji neće oklijevati učiniti sve što je potrebno kako bi vratio svoju kćer i suprugu Rosario Montes.

Nakon svjetskog uspjeha prve sezone, uzbuđeni smo što možemo započeti produkciju 'Pasión de Gavilanes' II i što možemo ponovno okupiti originalnu postavu 20 godina kasnije kako bismo nastavili ovu prekrasnu priču“, rekao je s oduševljenjem Marcos Santana, predsjednik Telemundo Global Studios koji se neizmjerno veseli reakcijama publike koji ovu genijalnu seriju na stranicama Netflixa mogu gledati već danas.
Foto: imDB
Objavljeno: 05.08.2022. u 10:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p