KULTURA

Na Netflix stiže druga sezone reality dokumentarca ‘I am Georgina’!

Nastavak životne priče intrigantne zaručnice slavnog nogometaša!
Priča djevojke koja je običan život gotovo preko noći zamijenila glamuroznim životnim stilom prošle godine je bila jedna od najgledanijih emisija na Netflixu u Hrvatskoj. Sada ćemo ponovno imati priliku pratiti svakodnevni život Georgine Rodriguez - influencerice, manekenke, plesačice, majke i prije svega jedne od najintrigantnijih žena u posljednjih nekoliko godina.

Georgina Rodriguez privukla je pažnju javnosti svojom vezom s Cristianom Ronaldom za koju možemo reći da zvuči kao moderna verzija bajke. Iako dokumentarni reality “Zovem se Georgina” na IMDB-u ima jako loše ocjene, gledanost ovog serijala obarala je rekorde. Očekivano kritike gledatelja na Georginin račun nisu izostale, ali nije izostala ni zainteresiranost za otkrivanjem detalja iz njezinog privatnog i obiteljskog života.

Kroz šest epizoda prve sezone imali smo priliku vidjeti luksuzni životni stil iz Georginina kuta, a čini se da ćemo ove godine imati priliku upoznati ju još bolje. Naime, na svom Instagram profilu objavila je najavu nove sezone koju ćemo po svemu sudeći moći pratiti na Netflixu već u ožujku ove godine. Što god mislili o Georgini Rodriguez, vjerujemo da će i nova sezona privući jednako veliku publiku kao i prva jer teško je odoljeti uvidu u luksuzan i glamurozan životni stil, posebno kada se prikazuje život osoba o kojima javnost ima podijeljeno mišljenje.

Foto: Instagram
Objavljeno: 31.01.2023. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p