KULTURA

Na Netflix su stigle nove epizode hit serije “Emily in Paris” koje jedva čekamo pogledati!

Sezona koju smo toliko dugo čekali!
Jedna od najomiljenijih serija na Netflixu - “Emily in Paris” u prosincu se i službeno vraća na Netflix! Nakon što je obožavani streamer dao naslutiti da bismo nove epizode mogli gledati još ove godine, obožavatelji su nestrpljivo čekali i službenu objavu datuma koja je prije nekoliko mjeseci napokon puštena u javnost! Tako ćemo u novim avanturama naše junakinje Emily uživati već danas, a moramo priznati da se ove sezone posebno veselimo i blagdanskom binganju najdražih, pariških epizoda!

Prisjetimo se, na samom kraju druge sezone Emily razmišlja o napuštanju Pariza i povratku u Chicago, a muči ju i Sylviena ponudi da napusti posao u Savoiru i osnuje vlastitu tvrtku. Tu je naravno i drama u njenom osobnom životu s Gabrielom koji se uselio s Camille, a ne smijemo zaboraviti i na novu romansu s Alfiejem koji zbog Emily odlučuje ostati u Parizu. Službeni sinopsis serije jasno daje do znanja kako se Emily nalazi na ključnom raskrižju u svakom aspektu svog života. Suočena s dva vrlo različita puta, Emily mora odlučiti što zaista želi, kao i što joj je u životu bitnije - karijera ili ljubav? Za to vrijeme, život u Parizu nastavlja iznenađivati našu junakinju novim avanturama i iznenađujućim preokretima koji bi mogli posve promijeniti smjer nastavka priče koja je u tako kratko vrijeme postala jedna od najomiljenijih!

Iako Netflix nije otkrio mnogo o novim epizodama, Lily Collins je u intervjuu za Vogue izjavila kako je “prva sezona bila o Emily, druga o izgradnji njezinog osobnog identiteta, a treća je posvećena sporednim likovima koji će napokon dobiti priliku rasti i koji će sigurno postati novi omiljeni likovi brojnim gledateljima,” kazala je Lily. I dok nestrpljivo čekamo saznati kako će se odvijati naša najdraža pariška priča, nastavljamo uživati u repriziranju posljednjih epizoda druge sezone i pripremama za nadolazeću!
Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 21.12.2022. u 11:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p