KULTURA

Na Netflix su stigli prvi božićni filmovi, a mi smo izdvojili najnovije naslove koji će obilježiti nadolazeće blagdane!

Filmovi koje jedva čekamo gledati!
Iako prosinac još nije ni stigao, moramo priznati kako se blagdanska atmosfera već itekako može osjetiti u zraku. A da su najdraži nam blagdani sve bliže, osim sve šarenijih izloga omiljenih trgovina, na to nas je još jednom podsjetio i omiljeni streamer Netflix, koji je i ove sezone pripremio pregršt božićnih filmskih naslova koje jedva čekamo pogledati, a od kojih su neki dostupni za gledanje već danas!

Premda je Netflix najavio premijeru niza blagdanskih filmova u prosincu, brojni naslovi premijerno su prikazani već u studenom, a među njima ćete pronaći baš sve; Od romantičnih komedija do obiteljskih filmova pa sve do toplih, dječjih priča u kojima će uživati svi uzrasti – ove sezone baš svatko će pronaći ponešto po svom ukusu. A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili isključivo najnovije naslove koji će pristizati kroz sljedeća dva mjeseca, a koje jedva čekamo pogledati! Osim navedenih, najnovijih naslova kojima se posebno veselimo, na Netflixovoj trenutnoj božićnoj listi pronaći ćete i pregršt filmova dostupnih za gledanje već danas, a koji su odlična blagdanska uvertira s kojom obožavamo započeti već u studenom. Potpuni popis božićnih naslova potražite ovdje

“Falling for Christmas”

Ova simpatična božićna komedija s genijalnom Lindsay Lohan u glavnoj ulozi prati priču nedavno zaručene bogatašice koja na skijanju doživi nesreću, a zbog koje kasnije pati od - amnezije. Tijekom naizgled katastrofalnog zimskog odmora, o njoj se brinu vlasnik kolibe Chord Overstreet i njegova kći, a kao što već možete i sami pretpostaviti, okosnicu radnje čini božićna romansa koju je nemoguće spriječiti, a koja će sa svojim predvidljivim zapletima i komičnim situacijama potpuno oduševiti ljubitelje laganih, romantičnih komedija! Film stiže na stranice Netflixa 10. studenog 2022.
“The Noel Diary”

Temeljena na istoimenom romanu Richarda Paula Evansa, “The Noel Diary” priča dramsku priču o muškarcu imena Jacob koji se nakon punih 20 godina, zbog smrti majke, vraća u rodno mjesto. Jacob se vraća ne samo kako bi se pomirio s majčinom smrću, već i kako bi se suočio s zlostavljanjem koje je doživljavao kao dijete. No, nakon što Jacob počinje s čišćenjem majčine kuće, ubrzo shvaća da kuća čuva mnogo više od teških uspomena, uključujući dnevnik koji je ostavio netko po imenu Noel… Ova topla, životna priča na stranice Netflixa stiže 24. studenog 2022.
“Violent Night”

I ljubitelje akcijskih filmova ove sezone čeka prava božićna poslastica sa sjajnom glumačkom postavom! “Violent Night” napeti je naslov koji slijedi priču tima elitnih plaćenika koji upadaju u bogato obiteljsko imanje na Badnjak, zarobivši sve ljude kao njihove taoce. No, tim definitivno nije bio spreman za iznenadnog borca koji im se pojavio na putu: Djeda Mraza (Harbour) koji na sve načine dokazuje kako je mnogo više od nevinog, starog dobročinitelja! Film na stranice Netflixa stiže 2. prosinca 2022.
“Spirited”

Ova američka mjuzikl komedija s božićnom tematikom jedan je od najiščekivanijih božićnih filmova godine, i to prvenstveno zbog sjajne glumačke postave koja uključuje genijalce Willa Ferrella i obožavanog Ryana Reynoldsa u glavnoj ulozi! Film na komičan način obrađuje klasičnu Dickensovu božićnu priču, a glavnu okosnicu radnje čini “Božićni duh” koji odabire mračnu dušu koju će potom posjetiti tri duha. No, ove je godine Božićni duh učinio veliku pogrešku, a po prvi puta imamo priliku vidjeti već ispričanu priču - iz perspektive duhova! Film na stranice Netflixa stiže 11. studenog 2022.
Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 05.11.2022. u 09:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p