KULTURA

Na Netflix za nekoliko dana stiže nova hit serija

Orlando Bloom i Emily Ratajkowski u seriji 'Easy'
netflix easy
N
aš novi razlog za odgađanje svih planiranih druženja uskoro stiže na Netflix, i to u obliku serije Easy. Premda se o njoj dosad nije mnogo znalo, svjetski mediji već nagovještaju kako bi mogla biti veliki jesenski hit, a mi se s nagađanjima moramo složiti.


Naime, ljubav, seks i moderne veze fokus su najnovije serije Easy redatelja Joea Swanberga koja će svoju premijeru uskoro imati na Netflixu. Sastavljena od osam epizoda u trajanju od 30 minuta serija se fokusira na grupu prijatelja koji se bore sa svojim ljubavnim vezama, odnosima, partnerima, modernim spojevima te svim ostalim čarolijama koje dolazi u paketu zvanom odrasli život u vremenu dating aplikacija i društvenih  mreža. 

Po svemu sudeći, Easy bi mogla biti realniji i duhovitiji pandan Seks i gradu, a seriji u prilog ide i glumačka postava ispunjena zvučnim imenima. Orlando Bloom, Malin Akerman, Jake Johnson, Dave Franco, Hannibal Buress, Emily Ratajkowski, Michael Chernus, Jane Adams i Elizabeth Reaser samo su neka od njih, stoga vjerujemo da ćete nam se pridružiti u iščekivanju nove Netflixove serije koja s emitiranjem počinje 22. rujna.


M.M.
Foto: Netflix
Objavljeno: 17.09.2016. u 13:36

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p