KULTURA

Nagrada za Donassy Atelier

Posebno priznanje Vanji Ilić

Donassy otvoreni atelier, ne samo da je osvojio modni svijet kreacijama Branke Donassy, već i posebni interijer kojeg potpisuje arhitektica Vanja Ilić, niže  uspjehe na hrvatskoj i svjetskoj sceni.

Posebno priznanje 47. Zagrebačkog salona-arhitektura i urbanizam dodijeljeno je arhitektici Vanji Ilić za projekt izložbenog prodajnog prostora Donassy otvoreni atelier.

Osim toga, nomiriran je od strane Uduženja hrvatskih arhitekata za prestižnu godišnju nagradu Bernardo Bernardi za najbolji interijer, a proglašenje nagrada biti će 14.12. na otvorenju izložbe.

                            

Dezeen, najutjecajniji web magazin za arhitekturu i dizajn, objavio je interijer  uz bok  radovima najvećih svjetskih arhitekata i dizajnera. IdolMagazin interijer ističe kao dokaz  za filozofiju "manje je više", dok Vanji Ilić dodjeljuje titulu " master of minimalism", a Designboom, Superhighfashion,Sketchfan, Nicholassocrates iDesingnerhk, samo su još neki od brojnih svjetskih utjecajnih portala, među kojima je čak i kineski Wallart, koji su objavili opsežne priloge o Donassy otvorenom atelieru!

 

Objavljeno: 08.12.2012. u 18:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p