KULTURA

Najgledanija božićna reklama: Macaulay Culkin u ulozi Kevina rekreirao je kultne scene iz filma koje će vas nasmijati do suza

Reklama koja s godinama postaje apsolutni klasik
Uz zvukove i mirise Božića koji već tradicionalno označavaju dolazak prosinca, jedan od najpoznatijih likova iz blagdanskih filmova, Kevin McCallister, ponovno se vraća u naše domove. No, ovoga puta nije riječ samo o klasičnom filmu jer - Macaulay Culkin se vratio kako bi rekreirao neke od najupečatljivijih scena iz kultnog filma "Sam u kući!"

Naime, legendarna Googleova reklama iz 2018. godine ponovno je postala viralna, a riječ je o skeču koji prikazuje Culkina u ulozi Kevina McCallistera, sada odraslog, ali još uvijek nevjerojatno duhovitog i kreativnog. Scena počinje s praznom kućom, a Culkin, kao Kevin, zbunjeno pokušava shvatiti gdje je njegova obitelj, no ovoga puta uz pomoć moderne tehnologije: "Mama? Tata? Hej Google, što je danas na kalendaru?" Odgovor Googleova kućnog pomoćnika pokreće niz događaja koji su savršeno rekreirani iz originalnog filma iz 1990. godine.
 
Culkinov humor u reklami nevjerojatno je suptilan, ali i dalje podsjeća na njegovu legendarnu izvedbu iz djetinjstva. Primjerice, kada odrasli Kevin odlazi brijati se, publika se automatski prisjeti originalnog trenutka kada je mladi Kevin nespretno eksperimentirao s kremom za brijanje. Ovaj put, Kevin je u potrazi za losionom nakon brijanja, a u tome mu pomaže Google i dodaje ga na popis za kupovinu. Culkin se briljantno igra s klasičnim scenama, uključujući i trenutak kad se pljačkaši približavaju kući. U modernom dobu, Kevin pokreće "Operaciju Kevin," koristeći improvizirane zamke kako bi ih preplašio, a uz pomoć robotskog usisivača, dokazuje da je kreativan čak i kao odrasla osoba.

Iako je reklama prvi put objavljena 2018. godine, brzo je postala klasik poput originalnog filma, a oduševljeni obožavatelji i ove godine dijele isječke reklame na društvenim mrežama. Reklamu pogledajte u nastavku:
Foto: YouTube
Objavljeno: 06.12.2023. u 10:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p