KULTURA

Najiščekivanije serije koje u veljači stižu na Netflix i koje jedva čekamo pogledati!

Serije o kojima filmski svijet ne prestaje pričati!
Moramo priznati kako se s veseljem pozdravljamo od siječnja - po mnogim stručnjacima najdepresivnijeg mjeseca u godini koji, nakon veselog prosinca, nerijetko pruža osjećaj praznine. Osim toga, jednako nas je razveselio i Netflixov popis serija za veljaču koje smo dugo čekali, a u čijim epizodama ćemo uživati u narednim tjednima! 

Ako ste i vi jedni od onih koji slobodne večeri najviše vole provoditi pod dekicom, uz sjajnu TV seriju, tada smo sigurni kako ste već upoznati s popisom naslova koje je omiljeni streamer pripremio za novu, 2023. godinu. I dok je veljača obično rezervirana za ljubavne naslove inspirirane Danom zaljubljenih, Netflix je nove epizode nekih od najiščekivanijih serija, kao što je nova sezona hit serije ‘You’ najavio upravo za ‘mjesec zaljubljenih’, a na popisu su i neke nove serije koje još nismo imali prilike gledati i koje zaista djeluju obećavajuće! Potpuni popis naslova koji izlaze u veljači potražite ovdje, a naše favorite otkrijte u nastavku članka!  

‘Gunther’s Millions'

‘Guntherovi milijuni’ dokumentarna je serija o najbogatijem psu na svijetu, Guntheru, koji je navodno naslijedio bogatstvo nakon smrti bogate grofice. Ono što bi moglo zvučati kao Disneyjev film sličan 'Aristocatsima' daleko je od ičega sličnog; ‘Gunther’ je nevjerojatna priča o psu vrijednom 400 milijuna dolara i čovjeku po imenu Maurizio Mian, talijanskom poduzetniku i farmaceutskom nasljedniku. S 27 zaposlenika, jahtom i mnoštvom nekretnina u Italiji, Guntherov život izgleda kao san. Međutim, ono što počinje kao priča o bogatstvu i slavi vrlo brzo postaje nešto mnogo manipulativnije…
‘Freeridgea’

Debitantska sezona ‘Freeridgea’, prati skupinu srednjoškolskih tinejdžera koji na bizaran način kupe ‘ukletu kutiju’ i doslovce oslobode - prokletstvo. Iako premisa serije pomalo zvuči poput sablasnog horor filma, ova serija je zapravo veoma komična! ‘Freeridge’ je priča o odrastanju usredotočena na dvije sestre, Gloriju i Ines, i njihove prijateljice, Demi i Cameron, koje prolaze kroz srednju školu i bore se s nedavno stečenim ‘prokletstvom’. Ova serija oduševit će vas svojim neobičnim pristupom koji se bavi vrlo zanimljivom i uvijek aktualnom temom - usponima i padovima odrastanja koji uključuju mnoštvo životnih situacija s kojima se baš svatko može poistovjetiti.
‘Red Rose’

Ideja da tinejdžere kontroliraju njihovi smartphonei postala je takoreći ustaljeno mišljenje u 21. stoljeću, ali baš kao i hit serija "Black Mirror", tako i nova Netflixova serija 'Red Rose' hiperbolizira naše svakodnevne strahove od tehnologije i vodi gledatelje na zastrašujuća mjesta. Ova osmodijelna tinejdžerska horor serija u suštini prati skupinu prijatelja koji uživaju u ljetnim praznicima, uz balansiranje između svakodnevnih problema i drama svojih online života. No, njihovu ‘zabavnu’ svakodnevicu preko noći promijeni zlokobna aplikacija nadnaravnih moći - ‘Red Rose’ koja naše protagoniste odvodi na put do samouništenja… Red Roseje jedna od onih serija za koju filmski kritičari već sada predviđaju veliki uspjeh, a moramo priznati da i sam pogled na Netflixovu najavu djeluje zaista obećavajuće zbog čega jedva čekamo gledati prvu epizodu! 

Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 29.01.2023. u 15:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p