KULTURA

Najiščekivaniji božićni naslovi na Netflixu koje ovoga prosinca jedva čekamo pogledati!

Božićni filmski maratoni i službeno mogu započeti!
Točno nas mjesec dana dijeli od Božića, a ako još uvijek niste spremni za obožavane božićne filmske maratone, krajnje je vrijeme da se bacite u potragu za najnovijim naslovima kojima nas je ove godine počastio naš omiljeni streamer - Netflix. Moramo priznati kako se spomenuti streamere ove sezone posebno potrudio oko novih naslova, a koji su na ovu obožavanu platformu već počeli pristizati prije više od mjesec dana!

Iako Božić možda zauzima samo jedan dan u godini, najveći ljubitelji blagdanske euforije u božićnim filmovima uživaju tijekom cijele godine. A svi oni koji ipak vole pričekati neko vrijeme nakon “Halloweena” kako bi ih obuzeo blagdanski duh imaju toliko toga za nadoknaditi! Od romantičnih komedija, mjuzikla, animiranih priča, pa čak i malo akcije s blagdanskim prizvukom, ove sezone Netflix nudi baš sve od navedenog. ipak, ovoga puta smo se odlučili fokusirati isključivo na nove naslove koji su stigli na samom kraju studenog, ali i na one koji tek trebaju stići, a u kojima ćemo uživati u narednih nekoliko tjedana. Naše favorite otkrijte u nastavku članka!

 

Scrooge: A Christmas Carol

Vječna legenda Charlesa Dickensa ponovno se rađa u ovoj nadnaravnoj, glazbenoj adaptaciji božićne priče koja putuje kroz vrijeme i koja je kao stvorena za božićna obiteljska druženja! Sa svojom dušom na kocki, našem omiljenom liku Scroogeu preostala je samo jedna Badnja večer da se suoči sa svojom prošlošću i izgradi bolju budućnost, a na svom putu gledateljima pruža toliko toplih trenutaka popraćenih životnim poukama koje se pamte cijeli život!
A Not So Merry Christmas

Ova meksička komedija prati priču muškarca imena Chuy koji se nakon još jedne neuspjele proslave rođendana probudi, ne sjećajući se čitave prošle godine i sjećajući se isključivo - Badnjaka. Nakon što mu se ova tragična (a pomalo i komična) situacija ponavlja iz godine u godinu, Chuy shvaća da je jedini odgovoran za ovo prokletstvo on sam!

The Noel Diary

Kad se pisac bestselera Jake Turner (Justin Hartley) teška srca vrati kući na Božić nakon smrti svoje otuđene majke, u kući pronalazi dnevnik koji sadrži tajne njegove vlastite prošlosti i prošlosti Rachel (Barrett Doss) — intrigantne mlade žene na koja je zajedno s Jakeom kreće na putovanje, a sve kako bi se suočili sa svojom prošlošću i otkrili budućnost koja je, navodno, potpuno neočekivana… 
Christmas on Mistletoe Farm

Matt Cunningham (Garnham) je iscrpljeni samohrani otac petero djece koji jednoga dana saznaje da je postao ponosni vlasnik Farme u selu West Midlands - usred ničega. Njegova supruga nedavno je preminula, a Matt je prisiljen balansirati odgoj petero male djece, a sve dok udovoljava svojoj nemilosrdnoj šefici, gospođici Fletcher (Jensen), čiji je moto "U poslu se djeca ne broje.”
Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 26.11.2022. u 15:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p