KULTURA

Najiščekivaniji filmovi koji u srpnju stižu na Netflix!

Naslovi koje jedva čekamo pogledati!
Srpanj je već počeo i, dok su mnogi već spremni za početak godišnjeg odmora i cjelodnevna uživanja na plaži, drugi se pripremaju za dulji period izležavanja i odmaranja na kauču, pod kontroliranim temperaturama. Bez obzira na to u kojoj se grupi pronalazili, sigurni smo kako pri ruci želite imati popis najnovijih filmskih naslova koji će poslužiti kao sjajna razbibriga, ali i savršeno upotpuniti kišovite, ljetne večeri.

A svi oni koji svakoga mjeseca redovito prate naslove koji dolaze i odlaze na omiljeni streaming servis Netflix itekako dobro znaju kako je upravo srpanj mjesec u kojemu nam je obožavani streamer pripremio najviše filmova koji su, sudeći po kritikama, ujedno i najiščekivaniji filmovi sezone. Bilo da ste ljubitelj laganih, ljetnih komedija ili napetih akcijskih filmova, u sljedećih 30 dana na Netflixu ćete pronaći baš sve od navedenog! Potpuni naslov filmova i TV serija koje stižu tijekom cijelog mjeseca potražite ovdje, a mi smo u nastavku članka izdvojili one filmske naslove o kojima se ne prestaje pričati! 

The Grey Man 

Uvjerljivo najiščekivaniji film godine nastao je u produkciji braće Russo a uz glumačku postavu koju čine Chris Evans, Ryan Gosling, Ana de Armas i Regé-Jean Page, nimalo ne sumnjamo da nas čeka prava filmska poslastica o kojoj će se dugo pričati. Temeljen na romanu Marka Greaneya, The Gray Man velika je Netflixova investicija i očekuje se da će biti veliki hit. Priča prati agenta CIA-e koji otkriva agencijske tajne, a sociopatski odmetnuti operativac kojeg je utjelovio sjajni Chris Evans ga zbog toga lovi po cijelom svijetu. Uz visokokvalitetan scenarij i mnoštvo akcije, The Grey Man je film koji u srpnju jednostavno morate pogledati!

Persuasion

Netflixovi filmovi, posebno oni adaptirani prema knjigama, mogu biti nevjerojatno uspješni ili pak potpuno promašeni, no ovaj film temeljen na romanu Jane Austen ima izvrsnu glumačku postavu predvođenu Dakotom Johnson, zbog čega filmska kritika već sada gaji velika očekivanja od filma. No, ne i strastveni ljubitelji Jane Austen koji strahuju kako će njihova omiljena, istoimena knjiga biti vrlo loše adaptirana. Priča prati odbjeglog Fredericka Wentwortha koji se ponovno vraća u život Anne Elliot, a ona mora izabrati hoće li ostaviti prošlost iza sebe ili poslušati svoje srce kad je u pitanju druga prilika….

Hello, Goodbye and Everything in Between

Temeljen na romanu Jennifer E. Smith, Hello, Goodbye, and Everything in Between prati priču dvoje tinejdžera koji sklapaju pakt o prekidu prije odlaska na koledž kako bi se spasili slomljenog srca. Ova simpatična, životna drama naoko može djelovati kao film za tinejdžere, no budite sigurni kako će se uz ovu dirljivu priču zabaviti cijela obitelj!

The Sea Beast

“The Sea Beast” vrsta je filma kakvog bismo inače vidjeli u kinima, no ovaj će animirani ep postati hit na - Netflixu, barem tako kaže kritika. Ovaj film prepun akcije prikazuje putovanje u neistražene vode u kojima lutaju zastrašujuće zvijeri. Mlada Maisie (Zaris-Angel Hator) skriva se na legendarnom brodu kojim upravlja veliki Jacob Holland (Karl Urban), te se zajedno ukrcavaju na otvoreni ocean kako bi ispisali povijest. “The Sea Beast” je film nastao od stane nagrađivanog redatelja Chrisa Williamsa, a činjenica da film već sada dobiva samo izvrsne ocjene kritičara sasvim je dovoljna da na svoj popis uvrstimo i priču o “morskim zvijerima”!

Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 03.07.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p