KULTURA

Najiščekivaniji naslovi koji u rujnu stižu na Netflix i koje jedva čekamo gledati!

Filmovi i TV serije koje će vas prikovati za male ekrane!
Samo nas nekoliko tjedana dijeli do kraja još jednog ljeta koje je, moramo priznati, u streaming svijetu bilo prilično sadržajno. No, kako to obično i biva svake godine, rujan nagovještava potpuno novu sezonu koja je, barem što se Netflixa tiče, ove godine bogatija no ikada, a u moru filmskih naslova i naslova TV serija sasvim smo sigurni kako će baš svatko pronaći nešto po svom guštu!

Već smo navikli da je naš omiljeni streamer Netflix poprilično blagonaklon prema svojim fanovima koje svakoga mjeseca do detalja izvještava o objavi novih, ali i starih filmskih naslova koji će sljedećih najmanje nekoliko tjedana biti dio programa na streaming servisu. Tako je za mjesec rujan upravo objavljen potpuni popis naslova koji će se posebno svidjeti filmoljupcima. Naime, osim pregršt novih naslova od kojih se svakako izdvaja biografski film o ikoni Hollywooda - Marilyn Monroe, Netflix je ovoga rujna odlučio u svoj sadržaj uvrstiti i brojne filmske klasike kao što su A Clockwork Orange, Clueless i Scarface, a koje već od jučer možete gledati na malim ekranima. No, kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili 4 najiščekivanija naslova o kojima se ne prestaje pričati, a za koje već sada znamo da će biti uvjerljivo najgledaniji u mjesecu koji je pred nama!

Blonde

"Blonde" je mnogo više od biografskog filma o Marilyn Monroe u kojem, moramo priznati, glavna glumica Ana de Armas izgleda točno poput zvijezde koju glumi. No, ovaj provokativni film o uspješnoj glumici nije samo prepričavanje činjenica o životu ove zvijezde. Temeljen na istoimenom romanu Joyce Carol Oates, koji je zapravo fiktivna verzija Monroeina života, redatelj filma gledateljima je obećao pravu filmsku poslasticu, izjavivši da je to jedan od onih "filmova koji će izazvati kontroverzu i nelagodu i o kojem će se još dugo pričati"! 

Love in the Villa

Ljubitelje dobrih, klasičnih romantičnih komedija potpuno će oduševiti najnoviji filmski naslov "Love in the Villa" koji prati životnu priču mlade žene koja, nakon burnog prekida četverogodišnje veze, odlazi na put u romantičnu Veronu u Italiji, da bi tamo otkrila kako je vila koju je rezervirala - dvostruko rezervirana, te će svoj odmor morati podijeliti s ciničnim, ali poprilično zgodnim Britancem. Uz mnoštvo neočekivanih zapleta, komičnih situacija i pomalo tužnih obrata, sasvim smo sigurni kako će romantičari uživati u ovoj najnovijoj Netflixovoj poslastici koja je na male ekrane stigla još jučer!

Devil in Ohio

Jedna od najiščekivanijih serija sezone definitivno je triler Devil in Ohio; Priča prati psihijatricu, dr. Suzanne Mathis (Emily Deschanel), koja pruža utočište Mae, bjegunkinji iz tajanstvenog, sotonističkog kulta. No, priča se počinje zahuktavati u trenutku kada pokušaj spašavanja jadne djevojke potpuno okrene svijet dr. Mathis naglavačke i dovodi u opasnost živote nje i njezine obitelji. Ovaj psihološki, sotonistički triler oduševit će sve ljubitelje mračnih, pomalo stravičnih priča, a sasvim smo sigurni kako će se vrlo brzo pronaći na listi najgledanijih serija u rujnu!

Fakes

"Fakes" je priča o dvije najbolje prijateljice koje sasvim slučajno izgrade jedno od najvećih carstava lažnih osobnih iskaznica u Americi! Nakon što im posao procvjeta, djevojke se usele se u penthouse u centru grada i žive luksuzan život sve dok im u trag ne uđe Federalna policija koja samo jednu od djevojki smješta uz zatvor. "Fakes" je zapravo jedna bizarna priča o konačnoj izdaji prijateljstva, ispričana kroz dvije različite perspektive dva potpuno nepouzdana naratora koji se natječu za posljednju riječ i čije će vas priče u određenim trenutcima natjerati na smijeh!

Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 04.09.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p