KULTURA

Najiščekivaniji novi naslovi koji u kolovozu stižu na Netflix!

Filmovi koje ne želite propustiti!
Bez obzira na to što tijekom ljeta nastojimo što više vremena provoditi zaokupljeni druženjima na otvorenom, moramo priznati kako baš uvijek pronađemo nešto vremena za omiljene nastavke i najnovije naslove koje nam iz mjeseca u mjesec priređuje naš omiljeni streamer - Netflix. I, iako se prethodna dva mjeseca nisu pokazala kao pretjerano uspješna, barem što se filmskih naslova tiče, sasvim je jasno kako kolovoz djeluje prilično obećavajuće, a mi već sada znamo koji će filmovi biti uvjerljivo najgledaniji!

Ljubitelji dobrih komedija s još boljom glumačkom postavom napokon će doći na svoje, jer pred vama su dva sjajan filmska naslova s legendarnim imenima kao što su Snoop Dogg i Kevin Hart, a uz čije je uloge dobra zabava zagarantirana. Iako ljubitelji akcija neće biti pretjerano oduševljeni ponudom, predlažemo da pružite priliku i dramskoj ekranizaciji “Look Both Ways” o kojoj se već sada ne prestaje pričati, a koja će po svemu sudeći biti najpopularniji naslov mjeseca kolovoza. Više o spomenutim filmovima potražite u nastavku članka:

Day Shift

Jamie Foxx, Snoop Dogg i - vampiri. Ovaj urnebesni film o lovu na vampire lišen je ikakvih stvarnih zapleta, no sasvim smo sigurni kako će vas uz ovu genijalnu glumačku postavu držati prikovane uz male ekrane do samoga kraja! U ovom novom Netflixovom filmu, Foxxu se pridružuju Dave Franco, i legendarni Snoop Dogg kakvog nikad prije niste vidjeli – od glave do pete odjevenog u kaubojsku opremu, a bizarne avanture kroz koje vas vodi ovaj dugoočekivani naslov baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim!
Me Time

Dva omiljena holivudska kralja udružili su snage za još jedan genijalan film - Me Time. U ovoj sjajnoj komediji popularni Mark Wahlberg udružio se s Kevinom Hartom; Hart glumi Sonnyja, oca  koji se ponovno povezuje sa svojim bivšim najboljim prijateljem Huckom, te s kojim odlazi u divlju avanturu. Dodajte svemu urnebesne šale, neočekivane komične obrate i kreativnost redatelja Johna Hamberga - dobili ste odličan filmski naslov koji je kao stvoren za lijene, ljetne večeri!
Look Both Ways

Ovaj dramski film priča priču o Natalie, studentici čiji se život, uoči njezine diplome, razdvaja u dvije paralelne stvarnosti: jednu u kojoj ostaje trudna i mora preživjeti majčinstvo kao mlada odrasla osoba u svom rodnom gradu u Teksasu, drugu u kojoj se seli u L.A. da nastavi svoju karijeru. Tijekom čitavog filma pratimo kako se odvija njen život u obje varijante, a sasvim smo sigurni kako će vas ova neobična priča prepuna dirljivih životnih situacija s kojima ćete se vrlo lako poistovjetiti pratiti još dugo vremena!
Foto: Netflix, imDB
Objavljeno: 01.08.2022. u 12:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p