KULTURA

Najnovija sezona obožavane serije “You” na Netflix stiže ranije no što smo mislili!

Vijest koja nas je posebno razveselila!
I dok nestrpljivo čekamo nastavak priče o jednoj od najuspješnijih serija obožavanog streamera, Netflix nas je razveselio viješću o dosad nepoznatim detaljima koje možemo očekivati u novim epizodama serije “You”, ali i o novom datumu emitiranja prve epizode četvrte sezone, a koju ćemo ipak gledati nešto ranije, točnije 9. veljače 2023. godine!

Streamer je također otkrio da će drugi dio četvrte sezone uslijediti mjesec dana kasnije, odnosno 9. ožujka 2023. godine. U četvrtoj sezoni naš “junak” Joe nalazi se u Londonu, zajedno sa svojim novim identitetom koji će mu još jednom priskrbiti jedno posve novo okruženje. No, kako to obično i biva, Joe ne uspijeva pobjeći od svoje prošlosti, a u četvrtoj sezoni gledatelje navodno čeka i veliko iznenađenje koje bi doslovce moglo preokrenuti Joeov svijet naglavačke… Što se glumačke postave tiče, redovitu postavu i dalje čine Penn Badglez, Tati Gabrielle, Lukas Gage, Charlotte Ritchie, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman te Ed Spleers, a sasvim smo sigurni kako i u ovoj sezoni neće nedostajati novih likova.

Iako Netflix još uvijek nije dao naslutiti kako u skorije vrijeme namjerava ovu napetu priču privesti kraju, fanovi na društvenim mrežama sve češće nagađaju o mogućim scenarijima koji će na koncu stati na kraj tom podmuklom ubojici. Ipak, po svemu sudeći, ne bismo trebali očekivati da će Joeove avanture završiti u skorije vrijeme, a mi se iskreno nadamo kako ćemo još dugo vremena uživati u jednako napetim epizodama koje nas čekaju, i to već za koji mjesec!
Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 29.11.2022. u 09:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p