LIFESTYLE

Najpoznatija imena elektronske glazbe na Zrću!

Najavljujemo: SONUS Festival 2013.

 

Tvorci mnogih renomiranih svjetskih festivala kao što su Timewarp i LoveFamily Park, njemačka tvrtka Cosmopop i hrvatski novoetablirani Sonus udruženim snagama lansirali su ove godine u Hrvatskoj novi festival pod nazivom SONUS Festival 2013.

Ovaj višednevni festival održavat će se od 21. do 25. kolovoza na prelijepoj plaži Zrće, na hrvatskom otoku Pagu. Osim impresivnog popisa izvođača, dodatni benefit za posjetitelje je zaista niska cijena ulaznica.

Za samo 330 kn u pretprodaji, posjetitelji iz Hrvatske i šire regije, mogu postati vlasnici festivalske ulaznice koja uključuje pet dana i četiri noći festivala,  mnoge pre-partyje i after partyje u klubovima Papaya i Kalypso.

Karte se u pretprodaji mogu kupiti putem Eventim prodajnih mjesta, kao i putem Eventim online shopa.

Uz tirkizno plavo more i rajsku plažu, Zrće je jedno od najpoznatijih festivalskih lokacija u Hrvatskoj u kojoj se održavaju najposjećeniji glazbeni eventi godinama unazad. Festival će se održati u renomiranim klubovima Papaya i Kalypso čija pozicija na listi europskih TOP 20 klubova dovoljno govori o njihovoj kvaliteti.

"Ibiza meets Croatia"

U srcu otoka Paga, tijekom pet dana i četiri noći, Sonus Festival 2013, uključivat će nastupe svjetski poznatih DJa, velikana underground elektronske glazbe poput Ricarda Villalobosa, Loco Dice-a, Seth Troxler-a, Magde, DJ Sneak-a i mnogih drugih. Festival će uključivati i Sven Väth-ovu "Cocoon Heroes" večer, nastupe DJa sa Loco Dice-ove "Desolat" etikete, ekipu iz poznatog berlinskog kluba "Club der Visionäre" te DJe "Next Wave" ekipe sa Ibize. Sonus je ponosan da može najaviti i gostovanje "Fuse London" ekipe i poznate "Circus" etikete iz Engleske, ali i mnogih drugih.

Jednostavno rečeno: svatko tko trenutno nešto znači u svijetu elektronske glazbe, od Ibize do Berlina, ovaj kolovoz će prisustvovati Sonus Festivalu 2013 na popularnom Zrću.

Kompletan line- up pogledajte na: https://www.facebook.com/sonusfestival

 

 

Photo: PR/Marko Ocepek

Objavljeno: 08.06.2013. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p