KULTURA

Najpoznatiji fotograf Instagrama ponovno očarao

Murad Osman za Harper’s Bazaar Bride India
Murad Osman 
Fotograf čije su se fantastične fotografije prošlih godina viralno proširile brže nego što nam se sama aplikacija Instagram stigla učitati, nastavlja svoje vizualno očaravajuće putešestvije vođene rukom djevojke bujne kose.

Murad Osman stekao je ogromnu popularnost na temelju svog Instagram profila i serije fotografija Follow Me To, nastale kao trenutak nestrpljivosti, na kojima ga njegova zaručnica i model Natalia Zakharova za ruku vodi po najljepšim svjetskim čudima i odredištima. Fotografije su ruskom fotografu osigurale mnoge suradnje, intervjue u poznatim časopisima, ali i ugovor s izdavačkom kućom.

U svojem posljednjem pohodu, par je odabrao živopisnu Indiju kao svoju kulisu, nadodajući lokacije poput Delhija, Varanasija, Jaipura i Agre na svoj impresivan popis destinacija posjećenih u posljednjih 5 godina. Najnovije fotografije nastale u suradnji s Harper's Bazaar Bride India, za koji je Natalia nosila tradicionalne vjenčane indijske oprave i nakit, dok se ispred nje nalaze pitoreskni Taj Mahal, Hawa Mahal, Chand Baori, Jama Masjid i ine prekrasne povijesne lokacije.
 
Murad Osman 
Murad Osman 
Murad Osman 
Murad Osman 
Murad Osman 
Murad Osman 
Murad Osman 
Murad Osman 
Murad Osman 
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 22.05.2015. u 11:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p