LIFESTYLE

Najšarmantniji domaći bicikli odsad imaju svoj showroom

SentiMental Lounge i Gringo zajedno u Zagrebu!

SentiMental Lounge i Gringo  
Zagreb je postao bogatiji za još jedno novo cool mjesto, i to ne bilo kakvo. Naime, 10. lipnja u dvorištu Bikers Beer Factoryja, kojeg stalni posjetioci od milja zovu Rock'n'Roll Plaza, Gringo streetwear shop i SentiMental Lounge su otvorili vrata svima kojima je stalo do originalnosti. Radi se o mjestu na kojem su se spojili brend Dickies i SentiMental Bike, dva domaća brenda koja uživaju veliku popularnost!

Gringo shop u Zagrebu djeluje još od 2011. godine, a pokrenula su ga trojica entuzijasta sa željom da obogate streetwear scenu metropole. Tijekom godina Gringo je doživio manje promjene te se na kraju specijalizirao za ekskluzivnu prodaju američkog brenda odjeće Dickies čime je osigurao bazu vjernih kupaca koji su prepoznali visoku kvalitetu i odličan dizajn odjeće marke Dickies, a Gringo shop kao mjesto gdje vlada opuštena atmosfera.

Gringo je tijekom godina spajao i podržavao brojne glazbene supkulture s fokusom na rock glazbu, stoga je, kad se ponudila mogućnost preseljenja u kompleks Bikers Beer Factorya, odmah prepoznao potencijal sinergije i suradnje te nije bilo potrebno puno razmišljanja.
 
gringo shop 
sentimental bike 
U sklopu Gringo Shopa svoj će stalni showroom lounge imati i originalni domaći bicikli SentiMental Bikes, što će obradovati sve ljubitelje unikatnih, custom made radova autora Duška Ilijevića. Kreativac koji je pokrenuo svoju radionicu iz hobija tijekom godina je svoju ljubav pretvorio u prepoznatljiv lifestyle brend o kojem smo vam svojedobno pisali. Jedinstveni bicikli traženi su u cijelom svijetu, a svojom pojavom i retro izgledom mame poglede gdje god da se pojave. Osim motoriziranih bicikala SentiMental Bikes u ponudi ima i full custom obične bicikle ili pak samo dijelove za iste, a zanimljivo je i kako ne postoje dva potpuno ista bicikla.
 
SentiMental Lounge  Duško Ilijević
 
Uz Bikers, Smoke & Fire barbecue restoran te nedavno otvoreni Polyboy Barbershop, Gringo shop i Sentimental Bikes u Savskoj 150 je postao dio velike obitelji čiji je cilj Zagrepčanima ponuditi jedinstveno mjesto koje spaja piće, hranu, glazbu i lifestyle, s naglaskom na rock 'n' roll i odličnu atmosferu. Otvorenje Gringa i SentiMental Lounge upotpunio je akustični nastup americana benda Baby Back Ribs, te izložba ručno rađenih gitara mladog Roberta Bašića (Rbasic custom guitars) na kojima praši većina HR rock scene i šire!
 
 
SentiMental Lounge
  SentiMental Lounge  SentiMental Lounge  
 
 
M.M.
Foto: PR
Objavljeno: 13.06.2016. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p