KULTURA

Napokon! Stigao je trailer za nastavak kultne komedije 'Mean Girl' koju uskoro gledamo u kinima!

Jedva čekamo
Nakon službene potvrde o novom nastavku obožavane tinejdžerske komedije, Paramount je objavio prvi trailer za nastavak kultnog filma 'Mean Girls'. Originalna hit komedija, koja je osvojila srca publike svojim genijalno napisanim scenarijem i kultnim citatima, sada se vraća u novom ruhu kao mjuzikl. Film će zauzeti velika platna već u siječnju sljedeće godine, te garantira svježu, no jednako zabavnu perspektivu na dobro poznatu priču koja je obilježila odrastanja mnogih generacija.

Ovaj novi mjuzikl temelji se na izvornom filmu Tine Fey i Marka Watersa iz 2004. godine, koji je, pak, bio inspiriran knjigom "Queen Bees and Wannabes"  Rosalind Wiseman iz 2002. godine. Najava je, sasvim očekivano, izazvala veliko uzbuđenje među obožavateljima koji se prisjećaju kultnih trenutaka originalnog filma, a u traileru smo napokon dobili uvid u novu postavu glumaca koji će preuzeti ikonične uloge. Renee Rapp, koja je već briljirala na Broadwayu, donosi nam novu interpretaciju Reginu George, vođu 'plastičnih'. Tina Fey se vraća u ulozi profesorice matematike, dok će Tim Meadows ponovno utjeloviti ravnatelja škole.

 

Angourie Rice će preuzeti ulogu Cady, Bebe Wood će glumiti Gretchen, dok će indijska glumica Avantika donijeti svježi pogled na lik Karen. Sudeći prema traileru, ekipa je spremna pružiti gledateljima jedinstvenu i modernu verziju ove voljene teen priče koja će ovoga puta oživjeti kroz ples, pjesmu i neku novu energiju novih generacija. I dok čekamo otkriti kako će se ova kultna priča uklopiti u svijet mjuzikla, te hoće li zadržati čar originala i osvojiti publiku na isti način, sve detalje otkrijte u traileru i pokušajte 'uloviti' svaki detalj nove 'Mean Girls' avanture.
Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 10.11.2023. u 09:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p