LIFESTYLE

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?

gummo 
Nakon nedjeljnog ispijanja kava, šetnji, druženja, izleta i svega onoga čemu smo se tijekom tjedna veselili, a sada to napokon i obavili, došlo je vrijeme i za porciju pravog ljenčarenja te isključivanja od svijeta uz dobar film.
        
Ovoga puta vam ne garantiramo bezbrižnu i lepršavu zabavu svojstvenu Hollywoodskim produktima, barem ne u oba slučaja, no vjerujemo kako bi vam naši prijedlozi mogli biti primamljivi. Koji film upaliti večeras, doznajte u našoj filmskoj preporuci.
 
 
Jedan od najzapaženijih filmskih uradaka legendarnog Wesa Andersona priča o srednjoškolskom štreberu i milijunašu koji se zaljube u istu ženu. Zahvaljujući briljantnoj glumi Billa Murrayja i ostatka glumačke ekipe, scenariju te opasno dobrom soundtracku, film Rushmore je još jedan dokaz redateljeve genijalnosti i posvećenosti detaljima.
 
 
Gummo nipošto nije film kojeg ćete gledati na toplom nedjeljnom obiteljskom okupljanju, no on jest svojevrsni uvrnuti klasik kojeg, ako ništa, morate doživjeti zbog inovativnosti koja se očituje svakim kadrom. Film se bavi usamljenim stanovnicima grada Ohia koji nakon tornada lutaju pokušavajući upotpuniti svoje nihilističke živote, potpuno zastranjujući od inače romantiziranih prikaza Amerike.
 
 
M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 08.11.2015. u 09:55
Tagovi: film

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p