LIFESTYLE

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?

i origins

Današnja eklektična filmska preporuka skriva ponešto za ljubitelje lepršavih feel good komedija, ali i za one sklonije promišljanju svijeta oko sebe. U kojem god raspoloženju bili, vjerujemo da će završetak tjedna uz jedan od ova dva filma biti više nego zadovoljavajuć.

Ako je vaš današnji cilj pustiti mozak na pašu i pritom se malo nasmijati, predlažemo vam slatku komediju How To Be Single čiji je glavni adut Rebel Wilson. Radnja prati nekolicinu mladih Njujorčana koji se na sebi svojstven način bore sa single statusom. Pozitivna i lagana komedija aktualne tematike uz koju ćete sa smiješkom ući u novi radni tjedan, bilo da ste single ili u paru.


Ako vam je pak do nešto kompleksnijih tema, predlažemo film I Origins redatelja Mikea Cahilla, poznatog i po hvaljenom Another Earth. U filmu je riječ o molekularnom biologu koji proučava evoluciju ljudskog oka, a zaplet priče uzrokuje slobodoumna mlada žena koja znanstvenika očara. Ovaj neobični SF propituje religiju i znanost te tjera na razmišljanje, a njegova pomalo melankolična atmosfera će se uklopiti sjajno u jesenju večer.


M.M
Foto: IMDb

Objavljeno: 09.10.2016. u 10:26
Tagovi: film

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p