LIFESTYLE

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
Where the Wild Things Are
Umaniri prave uljuljkane nedjelje, nakon šetnji, druženja i ručkova bacamo se na obiteljske filmove. Baš poput idilične TV reklame, danas se želimo ušuškati uz svoje najbliže i uz osmijeh na licu dočekati još jedan novi tjedan.

Društvo nam prave dvije lijepe filmske priče uz koje će spomenuto biti zagarantirano. Feel good filmovi koji donose malo čarolije u više-manje nemaštovitu realnost, iz zimskog sna bude entuzijazam i osiguravaju porciju lijepih vizuala.


Spike Jonze je adaptirao dječju knjigu Mauricea Sendaka Where the Wild Things Are i na tome smo mu jako zahvalni. Istoimena fantastična drama govori o usamljenom dječaku koji žudi za avanturom te bježi od kuće i završi na otoku ispunjenom čudnovatim bićima koji ga okrune za svog kralja. Na suze i smijeh tijekom gledanja ovog krasnog filma računajte.


Dobri stari klasik nominiran za Oscara vodi nas u ekscentričnu tvornicu koju je osmislio još 1964. Roald Dahl, prema čijoj knjizi je snimljen film Willy Wonka & the Chocolate Factory. Radnja prati Charlieja Bucketa koji dobije zlatnu ulaznicu za tvornicu čokolade Willyja Wonke.


M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 20.11.2016. u 14:40
Tagovi: film

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p