LIFESTYLE

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?

buffalo 66

Na spomen Tima Burtona mnogima se zacakle oči i pojavi širok osmijeh na licu jer ovaj redatelj poznat po svojoj pomalo uvrnutoj i bujnoj mašti sa svakim svojim uratkom odvodi u neki drugi svijet. Ovaj filmski velikan kao jedan, i kombinacija Vincenta Galloa i Christine Ricci kao drugi, naši su današnji prijedlozi za završetak tjedna. Jedino što vi trebate jest odabrati s kojim početi, pripremiti kokice i udobno se smjestiti.


Mašta Tima Burtona nepresušno je vrelo iz kojeg smo danas izvadili Big Fish, priču o bivanju drugačijim i neshvaćenim, odnosno o odnosu oca bujne mašte i sina koji se otisne u razdvajanje stvarnosti od fikcije. Emocionalno snažan film kojeg mnogi nazivaju posljednjim Burtonovim genijalnim uratkom.


Buffalo '66 film je o Billyju, tipu netom puštenom iz zatvora koji treba posjetiti svoje roditelje u društvu supruge, no s obzirom na to da ona ne postoji, Billy otme djevojku i natjera je da glumi spomenutu suprugu. Vincent Gallo i Christina Ricci su dovoljan razlog da pogledate film.


M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 04.12.2016. u 09:26
Tagovi: film, kultura

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p