FILM I TEATAR

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
arrival
N
akon što ste si priuštili mini dekadenciju u obliku doručka u krevetu, možda ste pobjegli od svijeta uz pomoć šetnje u prirodi te se počastili finim ručkom, vjerujemo kako ste raspoloženi za završetak vikenda uz dobar film.


Danas vam nudimo dva novija naslova koja će osigurati poštenu porciju napetosti, pa ako ste se pomalo umorili od komedija i romantičnih scenarija, ova dva filma bi vam se mogla svidjeti.


O tome što se točno događa iza zatvorenih vrata američkih bratstava na fakultetima i koliko brutalni mogu biti muškarci jedni prema drugima govori film Goat. S Nickom Jonasom u ulozi 19-godišnjaka koji se u društvu brata prijavljuje u bratstvo, film je dosta realističan prikaz tmurne strane američkih muških fakultetskih udruženja.


Ljubitelji SF-a mogli bi uživati u Arrivalu, filmu koji iza sebe ostavlja svojevrsnu konfuziju, no to ne znači da se poneka poruka ne može izvući iz svega. Riječ je o posjetiteljima s drugog planeta s kojima komunicirati priliku dobije profesorica Louise Banks koju glumi Amy Adams. Film je nominiran za Oscara u 8 kategorija, Golden Globesi su mu donijeli dvije nominacije, a uspjeh nije izostao ni na dodjeli nagrada BAFTA.


M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 19.02.2017. u 13:39
Tagovi: film

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p