LIFESTYLE

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?

film

Filmovi koje smo danas odabrali možda se tematski ne uklapaju u istu kućicu, no povezuje ih impresivan estetski izričaj, kao i godina premijere te dobre kritike filmofila.

Jedna ljubavna drama epskih razmjera kakve je nekoć proizvodila filmska industrija i jedan topao i emotivan prikaz odrastanja u poznatoj eri slobodne ljubavi. Birajte i uživajte u ostatku nedjelje!


Ako ste raspoloženi za romantiku epskih razmjera, pogledajte Sunset Song. Prema kritičarima, jedan od emocionalno i estetski najljepših filmova 2016. godine djelo je Terencea Daviesa, ujedno adaptacija romana Lewisa Grassica Gibbona. Radnja je smještena na početak 20. st. i prati strastvenu mladu ženu kroz njene odluke i borbe s tradicijom. Film je vizualna poslastica, a sjajnu je ulogu u njemu ostvarila Agyness Deyn.


20th Century Women donosi sjajne izvedbe kompletne glumačke ekipe predvođene odličnom Annette Bening, a priča o samohranoj majci koja u periodu 70-ih i 80-ih odluči odgajati sina uz pomoć dvije mlade djevojke i susjeda. Još jedan estetski privlačan, vibrantan film koji osvaja toplinom.


M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 07.05.2017. u 09:41
Tagovi: film

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p