LIFESTYLE

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
What We Do In The Shadows
Što je to nužno za opstanak, uljepšava svakodnevicu i volimo je u svim mogućim oblicima? Ako je vaš odgovor komedija, sjednite 5.

Glavni je to sastojak našeg današnjeg filmskog menua. Konzumiramo je u duploj količini, dodajemo malo blockbuster praha, kojeg vampira, dva novozelandska talenta i sve skupa blendamo dok ne dobijemo savršeno provedena dva nedjeljna sata (i koju pločicu od smijanja na trbuhu, po mogućnosti). Slobodno nam se pridružite.


Pineapple Express Davida Gordona Greena je jedna od boljih stoner komedija iz 2008. i donosi Setha Rogena i Jamesa Franca u glavnim ulogama. Dva prijatelja koje veže velika ljubav prema marihuani bivaju upleteni u ubojstvo i pratimo ih u standardnom, no vraški šarmantnom, koprcanju u problemu s dilerima i opakom bandom.


Ako ne znate što je vampire mockumentary, nema boljeg načina da savladate termin od filma What We Do in The Shadows. Ne, nije riječ o još jednom filmu o vampirima svjetlucavog tena i loše sreće u ljubavi, već se radi o komediji novozelandskih redateljskih snaga koji prikazuju ekipu vampira o kojima se snima dokumentarni film. Iako su pred kamerama iz dana u dan, mnogi "obiteljski" problemi naviru...

M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 14.05.2017. u 00:00
Tagovi: film

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p