LIFESTYLE

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
film
Vodeći se i dalje za onim lakim, ljetnim postojanjem, ove vam nedjelje ponovno predlažemo dva filma koji iza sebe ostavljaju ništa drugo doli lijepih osjećaja.

U jednom, Ridley Scott nas vodi u idiličnu Provansu uz Pomoć Russella Crowea, dok uz pomoć drugog putujemo u tridesete godine prošlog stoljeća, u epicentar drame, promjena i romansi.


Vrijeme radnje: 30-te godine prošlog stoljeća, mjesto radnje: Pariz, Velika Britanija i Španjolska. Skupina osebujnih mladih ljudi dijeli pariški stan, a ono što ih prati jest romantična drama. Irski učitelj, izbjeglica iz Španjolske i samo utjelovljenje hedonizma, fotografkinja Gilda Bessé su vodeći likovi koji se, dok svijet korača prema ratu, razilaze u svojim svjetonazorima... Head in the Clouds donosi Charlize Theron, Stuarta Townsenda i Penélope Cruz u glavnim ulogama i jedan je od onih filmova koje s vremena na vrijeme volimo ponovno pogledati.

Broker koji život živi brzo i intenzivno nasljeđuje ujakovo imanje i vinograd te iz dinamične gradske džungle stiže u usporenu, idiličnu Provansu. Tamo otkriva neki novi lifestyle, ali i neke nove ljude koji mu pomalo mijenjaju pogled na život. Russell Crowe je u ulozi uspješnog poslovnog čovjeka, a A Good Life je lijepa priča, idealna za nedjelju.

M.M.
Foto: IMDb (Rico Torres - © 2006 Twentieth Century Fox)
Objavljeno: 02.07.2017. u 16:27
Tagovi: film

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p