LIFESTYLE

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
robot & frank
Riječima slavnih TBF-ovaca, ništa nam ne može ovaj dan pokvariti, a u ništa manje pozitivnom smjeru ide i naša današnja filmska preporuka. Ako ste raspoloženi za dozu životne inspiracije, umotane u šarmantnu glumačku izvedbu i prelivenu dobrim kritikama, donosimo dvije opuštajuće, no ne i banalne priče. 


Inspirativan Robot & Frank priča je o Franku, umirovljenom lopovu kojem zabrinuti i vrlo uspješni sin poklanja robota koji bi se trebao birnuti o njemu i pomagati mu. Frank ubrzo dobiva ideju o ponovnom pokretanju svog starog biznisa, no tu se umiješa bolest i svijest o promjenama koje se događaju u svijetu.


Šarmantna drama The Bucket List ostavlja iza sebe onaj zavodljivi, dobar osjećaj i u glavnim ulogama (i ujedno adutima) donosi legende Jacka Nicholsona i Morgana Freemana. Radnja se vrti oko dva muškarca oboljela od raka koja bježe na road trip s popisom stvari koje moraju obaviti prije smrti. Premda vjerujemo kako ste kupljeni već s imenima glavnih glumaca, ovo je jedan opuštajući film koji u fokus stavlja vječna pitanja koja more čovječanstvo.

M.M.
Foto: IMDb/Samuel Goldwyn Films/Stage 6 Films
Objavljeno: 16.07.2017. u 11:57
Tagovi: film

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p