FILM I TEATAR

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
serge
Ako su se s dolaskom rujna u vašem tijelu otpustili endorfin i serotonin, tada vjerujemo da barem maleni udio u toj najezdi sreći imaju i ugodne večeri kod kuće u društvu dobrog filma.

S dolaskom nešto svježijeg vremena mnogi izlaske zamijene ostankom kod kuće i gledanjem filma, stoga se nadamo kako će vam koristiti i naša današnja preporuka. Iz rukava smo izvadili jedan biografski film koji govori o poznatom glazbeniku 60-ih koji je ljubovao s mnogim glamuroznim damama ove ere, a tu je i ljubavna drama za one koji se osjećaju posebno senzibilno.


Film Gainsbourg (Vie héroïque) odvodi nas u 60-te i duboko u život jedne od ikone ovog doba, Sergea Gainsbourga. Umjetnika, glazbenika, bonvivana i velikog miljenika žena pratimo od djetinjstva, preko godina u kojima je slikao i bavio se jazzom, pa sve do zvjezdanog statusa kojeg je zadobio baveći se glazbom.


Volite li ljubavne drame, a pritom vam je draga i Kate Winslet, predlažemo film Labor Day. Radnja prati Henryja i njegovu pomalo depresivnu majku kojima se život mijenja kada kući dovedu ranjenog muškarca, ujedno osuđenika za kojim traga policija. 

M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 03.09.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p