KULTURA

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
film
Za sve one koji vikend ne mogu zamisliti bez barem jednog pogledanog filma, po običaju smo pripremili dva koja bi mogla zadovoljiti potrebu za dozom sedme umjetnosti.

Premda u vrijeme svojih premijera ovi naslovi nisu bili toliko zamijećeni od strane publike, kritika ih je počastila pohvalama u pojedinim kategorijama. Jedan je pokupio one za glumačku izvedbu, dok je drugi dosta dobro napravljen triler koji se gledatelju može učiniti poprilično surovim. U slučaju da tražite film koji ćete danas pogledati, preporuke vas čekaju u nastavku.

Desierto, redatelja Jonása Cuaróna, bavi se problemom meksičkih imigranata koji pokušavaju ući u SAD no planu se suprotstavi čovjek koji je „u svoje rasističke“ ruke odlučio riješiti problem. Šokantan i surov triler koji gledatelja nipošto ne štedi. Glavne su uloge ostvarili Gael García Bernal, Jeffrey Dean Morgan i Alondra Hidalgo.
Jako dobra izvedba glumaca ono je što je osvojilo kritičare u filmu Complete Unknown. Glavnu je ulogu ostvarila Rachel Weisz koja tumači ženu u potrazi za srećom, pri čemu učestalo mijenja identitete.
Foto: IMDb
Objavljeno: 11.03.2018. u 14:54
Tagovi: film

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p