FILM I TEATAR

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
lucky
Atmosfera današnje filmske preporuke mogla bi se opisati jednim nazivnikom – opušteno. Danas biramo holivudske naslove koji će nas zabaviti i uz koje ćemo zaboraviti na sve obaveze koje nas čekaju nakon produženog vikenda, stoga vrijedi prionuti na posao.

Jedan je današnji naslov prava obiteljska zabava, dok će drugi potaknuti neka dublja razmišljanja o životu. Želite li se opustiti uz film, a ne znate što gledati, dva se prijedloga nalaze u nastavku.

Vjerujemo da su nostalgičari već pogledali novu verziju filma Jumanji, no za one koji nisu, četiri tinejdžera ovoga puta predvode radnju i bivaju uvučeni u video igricu. Jedini način da pobjegnu jest kroz suradnju doći do kraja igrice. Ako ste voljeli film iz 1995. s Robinom Williamsom u glavnoj ulozi, svakako pogledajte Jumanji: Welcome to the Jungle.


Spiritualno putovanje jednog devedesetogodišnjaka i ateista opisano je u filmu Lucky redatelja Johna Carrolla Lyncha, inače priznatog glumca kojem je ovo redateljski prvijenac. Osim što uz Luckyja pratimo i ostale stanovnike američkog gradića, radnja se pretvara u kontemplaciju o ljudskom kontaktu, usamljenosti i spiritualnosti.
Foto: IMDb
Objavljeno: 01.04.2018. u 09:09
Tagovi: film

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p