FILM I TEATAR

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
split
Za ovotjednu smo nedjeljnu preporuku inspiraciju potražili u ne tako davnoj 2017. godini. Znajući koliko većina vas voli gledati novije filmove, pažnju smo usmjerili na one koje su u prošloj godini ostavili pozitivan dojam kod kritičara i publike.

Za one željne adrenalina, pripremili smo jedan triler, dok će ljubitelji SF-a, no i fanovi drame, doći na svoje sa zanimljivom kontemplacijom o životu u filmu Marjorie Prime. Odaberite, udobno se smjestite i priuštite si sat do dva filmskog opuštanja. 

Ako ste se zaželjeli trilera, bacite oko na Split u kojem pratimo tri djevojke otete od strane muškarca s dijagnosticirane 23 različite osobnosti. Ono što moraju učiniti da bi pobjegle jest naučiti surađivati s određenom osobnošću, te imati na umu onu koja će im u tome odmoći.


SF ove nedjelje gledamo u obliku filma Marjorie Prime, neobične priče o protoku vremena i smrti koja izvedbom pomalo podsjeća na film Her, Spikea Joneza. Riječ je o servisu koji omogućava holografske projekcije preminulih, te tako ženi omogućava suočavanje s mlađom verzijom njenog voljenog supruga.
Foto: IMDb
Objavljeno: 08.04.2018. u 00:00
Tagovi: film

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p