FILM I TEATAR

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
love and other
Očarala nas je već sa svojih 13 godina u filmu Léon: The Professional, zaljubljenost je potvrdila, pa i zacementirala sa Star Wars, a njena ružičasta perika i tvrdoglavi pogled iz filma Closer dokrajčili su nas i kupili zauvijek. Govorimo, jasno, o ljubimici mnogih, fascinantnoj Natalie Portman koja se svojom pojavom, glumom, pa i afinitetima u životu van filmskog seta uvlači pod kožu.

I upravo iznimnu Natalie gledamo danas u dva filma, potpuno različita no s jednom značajnom sličnošću – Portman je u oba obavila sjajan posao. Ako ste se prošetali, družili, odmorili i dobro zabavili, udobno se smjestite te pustite Natalie da preuzme kormilo.


Pod pretpostavkom da ste neke najpoznatije, poput Jackie, Black Swan, Garden State ili Léon: The Professional već pogledali, za opuštanje predlažemo komediju iz 90-ih, Beautiful girls, u kojem je Natalie ostvarila jednu od uloga. U filmu pratimo njujorškog jazz glazbenika koji se na prekretnici svog života vraća u rodni grad, prijateljima i ljubavnim problemima.


Love and Other Impossible Pursuits donosi priču o ženi koja se bori sa smrću svoje kćeri te istovremeno pokušava održati zdravim svoj brak, kao i odnos sa svojim posinkom. Uz Natalie glume i Lisa Kudrow, Jeffrey Dean Morgan, Scott Cohen i Charlie Tahan.
Foto: IMDb
Objavljeno: 15.04.2018. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p