LIFESTYLE

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?

 
Nedjeljno je popodne, jesenje sunce je zašlo i grižnja savjest što sate ne provodimo negdje u prirodi lagano blijedi. Potpuno smo prigrlili pomisao koja nam srce ispunjava istinskom srećom. Dekica, topli čaj i dobar flim. Kako biste dragocjene sate proveli uživajući, a ne izgubljeno tražeći na koji film stisnuti play, donosimo tri prijedloga.
 
Postoji li bolji dan od nedjelje za ulazak u uvrnutu i vizualno šarmantnu bajku Wesa Andersona? Prema nekima najdirljiviji film redateljeva opusa, 'Carstvo izlazećeg mjeseca', u fokus je stavio dvoje dvanaestogodišnjaka koji se zaljube jedno u drugo i odluče pobjeći od svojih domova kako bi živjeli u šumi, zbog čega njihove obitelji kreću u ljutu potragu.
 
 
Španjolska humoristična drama 'Strawberry fields forever' koju potpisuje David Trueba ušla je u izbor za 'najbolji strani film' na 87. dodjeli nagrada Oscar, a riječ je o okorjelom obožavatelju The Beatlesa, učitelju engleskog jezika Antoniu koji se otisne na put ne bi li upoznao svog junaka Johna Lennona. Usput pokupi autostopere i čitavo se putovanje pretvara u toplu priču o snovima i slobodi.
 
 
'Bella' je prekrasna priča Alejandro Monteverdea iz 2006. godine koja govori o onom jednom trenutku koji život mijenja i preokreće naglavačke. Sasvim običan, tmuran dan postaje lijepa pustolovina koja će u maniri tople životne priče biti idealna za nedjeljno popodne.
 
  
 
M.M.
Objavljeno: 02.11.2014. u 17:16
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p