LIFESTYLE

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
 
Na red je došla još jedna nedjelja i još jedna filmska preporuka. Izležavanje je danas neizbježno, a šetnja po šalicu čaja i daljinski upravljač jedina tjelovježba koju priznajemo jer nedjeljom nemamo grižnje savjesti. S filmovima koje vam ovoga puta predlažemo stiže red melankolije, red odlične glazbe i bujica dobrih osjećaja.

'Jednom' je prozvan modernim mjuziklom, no ukoliko niste fan ovog žanra, ne trebate odustati. S klasičnim mjuziklom ga veže jedino odličan soundtrack, a snažna priča lišena lažnog sjaja Hollywooda se temelji na neobičnom paru u središtu Dublina koji glazbom priča svoju ljubavnu priču. Film Johna Carneyja dobio je brojne nagrade, kao i izvanrednu ekranizaciju na kazališnim daskama u kojoj je svojedobno glumila i naša Zrinka Cvitešić.
 
 
'Paris' je prikaz života i ljubavi koja će vas nesumnjivo duboko dirnuti. Iako nismo sigurni hoće li po volji biti i snažnijim polovicama, ovdje je riječ o mladom plesaču koji zbog teške bolesti vrijeme provodi sam u svom stanu, krateći vrijeme promatrajući Parižane i njihove živote. Svojim pozitivnim pogledom na svijet mijenja i život svoje sestre koju glumi sjajna Juliette Binoche, a sigurni smo da će i vas ostaviti inspiriranima.
 
 
M.M.

photos: once
Objavljeno: 16.11.2014. u 17:12
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p