LIFESTYLE

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
Blue is the warmest color
 
Nedjelja je i čini se naprosto nemoguće ne igrati na kartu ljubavi, čak i pod cijenu ekscesivnog protestiranja snažnijih polovica. Nemate li još uvijek ozbiljnih planova za predvečer, imamo dva asa u rukavu koja bi vam se mogla svidjeti. Skuhajte čaj, upalite mirisne svijeće, pripremite dekicu i stisnite play.
 
'Yo, También' ljubavna je priča kakvu do sada zasigurno niste vidjeli na filmskom platnu. Lišena klišeja i jeftine romantike, priča govori o Danielu, rođenom s Downovim sindromom koji je netom završio fakultet i Lauri, outsajderici koja noći provodi po klubovima loveći jeftinu pažnju muškaraca. Odličan humor i prirodna ljudska potreba za povezanošću neće vas ostaviti ravnodušnima.
Nešto drugačija ljubavna priča dolazi pod imenom 'Blue is the Warmest Color', višestruko nagrađivanog filma u čijem su fokusu Adele i Emma. Nakon što u njen život uđe djevojka plave kose, Adele se mijenja iz djevojke u ženu, gubi se i nanovo pronalazi. Mnogi ovu priču nazivaju jednom od najljepših ljubavnih 21. stoljeća, stoga nećete požaliti upalite li ga ove nedjelje.
 
  
Matea Martek
Objavljeno: 07.12.2014. u 16:11
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p