LIFESTYLE

Neka nova Ke$ha?!

Mlada pjevačica napokon u doličnom izdanju

Čuda se ipak događaju! I tko bi rekao da mlada američka pjevačica Ke$ha može izgledati ovako dobro? Iako smo ju navikli vidjeti u krajnje trash izdanjima, novi set fotografija snimljen sa slavnim Terryjem Richardsonom dokazuje kako ona stvarno izgleda bez tone šminke, blata i ostataka viskija po sebi.

Iako i odličnom fotografu treba pripisati makar dio zasluga, za sve ostalo zaslužna je Ke$ha sa svojim zaraznim osmijehom, dugom plavom kosom i bogatim dekolteom, za koji nismo ni znali da postoji unutar one čudne scenske odjeće.

Moramo priznati da nas je Ke$hino dolično izdanje ugodno iznenadilo i nadamo se da će ovakvih njenih izleta u normalno biti više. Svjesni smo kako suvremena glazbena industrija favorizira čudake koji će svojim (prividnim) životnim stilom privući mase, no ponekad je lijepo odmoriti se od lažnog blještavila i gledati na zvijezde kao ljude od krvi i mesa, sa svim njihovim manama i vrlinama.

Iako se i nedostaci na ovakvim slikama lako fotošopiraju, Ke$ha u ovom izdanju mnogo je bolji primjer i uzor mladima od uobičajeno prljavog i neurednog imidža koji njeguje.


H.B.
Photo: Refinery29

Objavljeno: 01.08.2011. u 16:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p