KULTURA

Nemate dovoljno mjesta za odjeću?

Mi imamo rješenje!

Uvjereni smo da baš poput nas imate velikih problema s pospremanjem svoje odjeće i modnih dodataka. Gdje god se okrenule vrlo vjerojatno vam stoji neki komad koji nemate kamo pospremiti pa smo za vas pronašli nekoliko odličnih rješenja za koja vam ne treba puno novaca, a ni nekih posebnih vještina.

Obožavamo kreativce koji na svojim blogovima stavljaju fotografije namještaja koji su sami napravili pa smo se i sami inspirirali vješalicama koje su izrađene od grana i koje vise sa stropova. Za njih vam treba čvrsta grana koju možete obojati po želji, metalni lanac, nosači za strop i vješalice u različitim bojama na koje ćete pospremiti odjeću. Ovakvih rješenja je puno, a mi smo izdvojili ona za koja smatramo da ih možete napraviti sami.

   

Iduća zgodna ideja su vješalice koje učvrstite nekim čvrstim užetom i sve ih objesite na jedan čavao. Na fotografiji se nalaze drvene vješalice i crno uže, no mi smo mišljenja da bi podjednako genijalno izgledale plastične vješalice u različitim bojama i užad u jarkim bojama.

                

Ana Bacinger

Objavljeno: 08.09.2012. u 14:32
Tagovi: diy

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p