LIFESTYLE

Neobični portreti koje ćete obožavati

Instagram profil koji volimo: Pony Pork
 
pony pork 
Teško je u moru kreativnih Instagram profila odabrati onaj jedan, favorit mjeseca. Mnogi nam fotografi, blogeri, novinari, ilustratori i ini kreativci zapnu za oko i postaju nova omiljena vizualna slastica uz jutarnju kavu. Njihove fotografije uljepšavaju naše ekrane mobitela i potiču nas da i sami otpustimo tu sklopku kreativnosti i iskoristimo vlastiti Instagram (ili bilo koji drugi medij) za izražavanje.

Iz spomenutog razloga, volimo da se iza našeg Instagrama mjeseca kriju priča i koncept te da oni, po mogućnosti, budu dosljedni. A upravo nas je to zaintrigiralo kod Pony Porka, kreativca porijeklom iz Indonezije. Njegovo konstantno istraživanje novih načina za eksperimentiranje s različitim formama urodilo je šarenom serijom fotografija koje je uistinu teško prestati promatrati. Jedinstveno kreativno putovanje fokusirano je na ruke, koje su objedinjene u raznim situacijama pod nazivom #whatmyhandsdoing.

Umjetnikove ruke doista rade svašta i, pogađate, nalaze se u raznim lijepim situacijama. Bojanje, pravljenje objeda, tetoviranje, lov na duge i sakupljanja boca spojeni s parom tetoviranih ruku i efektnom pozadinom postali su umjetnost koja iz dana u dan broji sve više pratitelja. Nakon neobičnih, ali i estetski sjajnih fotografija koje vam donosimo u nastavku, vjerujemo kako ćete i vi postati jedan od njih.  
 
pony pork 
pony pork 
pony pork 
pony pork 
pony pork 
pony pork 
pony pork 
pony pork 
pony pork 
pony pork 
pony pork 
pony pork
 
pony pork 
whatmyhandsdoing 
ponypork 
ponypork 
ponypork 
ponypork 
ponypork 
ponypork 
ponypork
 
M.M.
Foto: Instagram (@ponypork)
Objavljeno: 14.07.2015. u 13:13

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p