KULTURA

Netflix izbacio novu sezonu serije “Manifest” koja je potpuno oduševila gledatelje!

Veliki povratak serije koja je osvojila javnost!
Manifest” je jučer i službeno postala najpopularnija serija na Netflixu u cijelom svijetu, barem ako je suditi prema statistici koju je objavio ovaj popularni streaming servis! Ova znanstveno-fantastična drama debitirala je s prvim dijelom svoje četvrte, ujedno i posljednje sezone prošlog petka, a tijekom tjedna je prikupila nevjerojatnih 57 milijuna pregleda i popela se na prvo mjesto ovotjedne Top 10 liste!

Prva sezona Manifesta premijerno je prikazana na NBC-u 2018., ali je otkazana nakon tri sezone, unatoč pozitivnim reakcijama publike. Četvrta sezona nije dolazila u obzir zbog, kako kažu, drastičnog pada gledanosti, sve dok Netflix nije spasio stvar i krenuo sa snimanjem četvrte sezone! Prva polovica 4. sezone trenutno je dostupna za streaming na Netflixu, dok se druga polovica navodno snima. Prisjetimo se, “Manifest” je američka nadnaravna dramska serija koja prati priču o putnicima i posadi leta 828 Montego Aira, koji sigurno slijeće nakon turbulentnog leta. Međutim, nakon slijetanja, putnici i posada otkrivaju da je prošlo pet godina, a da je njihov avion prijavljen kao nestao te da se svi u avionu smatraju - mrtvima. Zbunjeni putnici i još zbunjenija posada moraju naučiti kako se ponovno integrirati u društvo, a sve to dok čuju neobične glasove i projiciraju vizije budućih događaja, a što dodatno produbljuje misterij cijele priče…

I dok se prvi dio četvrte sezone još uvijek bavi uglavnom obitelji Stone, producent Jeff Rake otkrio je kako će drugi dio biti rezerviran za sve putnike s leta 828, a što će samu seriju privesti kraju. Iako datum izlaska drugog dijela još uvijek nije poznat, Rake je publici potvrdio kako neće čekati predugo kako bi saznali pravu misteriju koja se krije iza leta 828! Više informacija o četvrtoj sezoni saznajte u traileru:

 


Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 10.11.2022. u 10:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p