KULTURA

Netflix objavio trailer za veliko finale četvrte sezone omiljene serije “Stranger Things”!

Najnovije epizode koje jedva čekamo!
I dok fanovi diljem svijeta s nestrpljenjem iščekuju epski završetak 4. sezone popularne serije “Stranger Things”, omiljeni streamer Netflix odlučio je gledatelje počastiti malenim uvidom u ono što nas čeka 1. srpnja… Najnoviji trailer objavljen je već u ponedjeljak, a sasvim smo sigurni kako će one istinske fanove učiniti još nestrpljivijima! 

Prisjetimo se, na kraju prvog dijela posljednje, četvrte sezone, Joyce (Winona Ryder) se ponovno ujedinila s Hopperom (David Harbour) u Rusiji, Nancy (Natalia Dyer) je postala Vecnina (Jamie Campbell Bower) najnovija meta, a Eleven ( Millie Bobby Brown) je konačno otkrila sve tajne laboratorija Hawkins… Posljednji trenuci sedme epizode otkrili su i da su Number One i Vecna ista osoba te da je Eleven odgovorna za protjerivanje skupine djece u The Upside Downu. U najnovijem traileru, Eleven i njeni prijatelji pripremaju se za konačnu bitku protiv Vecne. Trailer prikazuje Dr. Brenner koja inzistira da Eleven nije spremna pridružiti se bitci, no ona je kao i uvijek odlučna otići u borbu za svoje prijatelje. Također možemo vidjeti kako se Nancy suočava s Vecnom u nečemu što izgleda kao Hawkins Lab, snimku Willa koji plače s Jonathanom, dok Hopper, Joyce i Murray pronalaze nešto što izgleda kao laboratorijski Shadow monster… Dakako, svi naši heroji naoružani su do zuba dok se pripremaju za najnapetiju borbu svojih života protiv najsmrtonosnijih stvorenja ikad viđenih! 

Uz ovoliko događanja i napetih sukoba, nije nimalo čudno da je upravo 4. sezona najveći nastavak “Stranger Thingsa” do sada, koja traje gotovo punih 5 sati više od svojih prethodnih izdanjaHoće li Joyce i Hopper konačno priznati svoje osjećaje jedno prema drugome? Hoće li Steve i ostala ekipa uspjeti izvući Nancy i hoće li Eleven napokon zauvijek pobijediti svog neprijatelja? Nadamo se da ćemo odgovore na ova pitanja dobiti već za koji dan, a u međuvremenu, uživajte u novom traileru i binganju starih epizoda!
Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 23.06.2022. u 10:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p