KULTURA

Netflix otkrio prve detalje o novoj sezoni obožavane serije “Emily in Paris” koju jedva čekamo gledati!

Prvi uvid u novu, dugoiščekivanu sezonu hit serije
Nakon što je najpopularniji svjetski streamer Netflix potvrdio da će naša junakinja Emily Cooper i u trećoj sezoni nastaviti svoj život u Parizu, moramo priznati kako smo jedva dočekali saznati prve detalje i dobiti barem okviran uvod o nastavku priče koja je već u prvim epizodama svoje prve sezone potpuno oduševila publiku!

Tako su fanovi s oduševljenjem dočekali Netflixovo predstavljanje treće sezone prilikom koje je streamer fanove počastio fotografijama i scenama iz treće sezona koja se trenutno snima u Francuskoj. Treća sezona prati Emily u ključnim trenucima svog života; Suočena s dva vrlo različita puta, Emily mora odlučiti što joj je važnije - posao ili romantični život, a njezina odluka će uvelike utjecati na njezinu budućnost u Francuskoj. U međuvremenu, Emily nastavlja proživljavati avanture, iznenađujuće preokrete i možemo slobodno reći - šokove koje pruža pariški život. Netflix je također najavio kako će sutra, 24. rujna otkriti posebne novosti o nastavku serije, a fanovi već sada pretpostavljaju kako se radi o prvom teaser traileru koji će nam ponuditi još više informacija o onome što nas čeka u narednim epizodama!

Glumačku postavu treće sezone također čine Samuel Arnold, Bruno Gouery i William Abadie. Izvršni producenti su Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media), Andrew Fleming, Alison Brown, a prve fotografije koje je objavio Netflix jasno daju do znanja kako će se Emily ponovno susresti sa svojim britanskim dečkom (Laviscount), koji će možebitno snažno utjecati na budućnost naše glavne junakinje! 

Foto: Netflix
Objavljeno: 23.09.2022. u 10:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p