LIFESTYLE

Nouvelle Vague na Party Unitedu!

Popularni bossa nova bend iz Francuske 24. studenog ponovno nastupa u Zagrebu
Agencija 4ART u suradnji s najboljim zagrebačkim klubovima s ponosom predstavlja četvrti po redu klupski spektakl pod nazivom PARTY UNITED koji će se održati na području grada Zagreba, u subotu 24. studenog 2012. godine s početkom u 21 sat.


Ove sezone svoj su dolazak potvrdili brojini svjetski renomirani izvođači housea, techna, deep bass glazbe i srodnih elektronskih žanrova, kao i francuska glazbena atrakcija NOUVELLE VAGUE, uz čije će nastupe posjetitelji imati priliku odabrati te kreirati vlastiti glazbeni doživljaj. Pored vodećih hrvatskih klubova, od ove godine program je obogaćen i PARTY UNITED ELECTRONIC STAGE-om u Pogonu Jedinstvo te spektakularnim koncertom miljenika domaće publike francuske skupine NOUVELLE VAGUE i zagrebačkog benda HEADONEAST na PARTY UNITED LIVE STAGE-u u Tvornici Kulture.

Ukoliko želite uživo poslušati ovaj bossa nova bend iz Francuske te šaroliku skupino domaćih glazbenika okupljenih od strane Aleksandra Ljiljaka i Samira Kadribašića, svoju ulaznicu potražite u sustavu Eventima. Cijena ulaznice za Party United Live Stage u Tvornici Kulture iznosi 180 kuna u pretprodaji, odnosno 200 kuna na dan eventa.


Party United Gold Ticket s druge strane omogućuje ulaz na Party United Live Stage u Tvornici Kulture, ulaz na Party United Electronic Stage u Pogonu te ulaz u najbolje zagrebačke klubove i besplatan shuttle bus.


Photo: promo

Objavljeno: 12.10.2012. u 12:02

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p