KULTURA

Nova pjesma Marije Šerifović i Matije Cveka na samom je vrhu najslušanijih pjesama u regiji!

Duet koji smo čekali
Jučerašnje jutro 'prodrmalo' je glazbenu scenu čitave regije, a sve zbog Marije Šerifović i Matije Cveka koji su predstavili svoj najnoviji duet "Pola Sunca". Ova suradnja nije samo označila povratak Marije na scenu nakon deset godina, već je i osvojila srca obožavatelja širom zemlje. Pjesma je na YouTubeu trenutno druga u trendingu, a broj pregleda munjevito raste iz sata u sat.

Marija Šerifović, jedina srpska pobjednica na Eurosongu, udružila je snage s talentiranim Matijom Cvekom kako bi nam donijela "Pola Sunca", jednu od osam pjesama s njenog najnovijeg albuma "Dolazi ljubav". Album je izašao točno u podne, donoseći sa sobom sedam pop balada i jedno iznenađujuće remek-djelo na samome kraju. Ovaj dugoočekivani povratak na scenu nije samo proslava njenih 20 godina prisutnosti u glazbenoj industriji, već i prilika za obožavatelje da uživaju u njenoj novoj glazbi koju je dodatno obogatio jedan od naših najpopularnijih vokalista - Matija Cvek.


Obožavatelji su odmah prepoznali snagu ovog dueta, a komentari ispod spota za baladu "Pola Sunca" potvrđuju koliko je ova pjesma dotaknula srca slušatelja. "Bože kakav spoj... hvala vam., Ovo je tako wow! Napokon moja dva omiljena vokala imaju zajedničku pjesmu! Hvala! Koja kombinacija glasova, ovo je vrh., Uf, fenomenalan duet, super tekst, super glasovi koji ubijaju koliko su moćni - ma skidam kapu! Jedva smo dočekali ovaj duet., Kakav spoj...", samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.
Foto: YouTube, Instagram
Objavljeno: 07.10.2023. u 16:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p