KULTURA

Nove epizode serije ‘You’ su upravo stigle na Netflix!

Binganje nove sezone može početi!
Joe Goldberg napokon se vratio! Sjajan Penn Badgley nastavlja oduševljavati likom omiljenog serijskog ubojice koji u novoj, četvrtoj sezoni živi u Londonu pod imenom Jonathan Moore. Nova sezona će biti objavljena u dva dijela, a a prvi dio koji se sastoji od pet epizoda jutros je ugledao svjetlo dana na Netflixu!
 
O popularnosti serije ‘You’ dovoljno govori potez Netflixa koji je nepuna 24 sata od početka emitiranja prvih epizoda nove sezone gledatelje počastio ultimativnim teaserom, dajući uvid u punih šest minuta prve epizode; Nedugo nakon što je Joeov život u Madre Lindi doslovno izgorio u plamenu, naš ‘junak’ kreće za svojom novom opsesijom Marienne (Tati Gabrielle) u Pariz, a četvrta sezona otkriva kako sada živi u Londonu pod novim identitetom - kao profesor književnosti. “Iako bivši voditelj knjižare nije planirao karijeru u akademskoj zajednici, Joeovo novo zanimanje odgovara mu najviše do sada”, kaže voditeljica serije i izvršna producentica Sera Gamble koja tvrdi kako će se Joe najviše “osloboditi” u ovoj ulozi, a što će rezultirati još jednom sezonom napetih epizoda koje će još jednom u isto vrijeme oduševiti i šokirati gledatelje!

 
Konačno je u poziciji koja odgovara njegovoj razini razumijevanja knjiga o kojima stalno govori”, kaže Gamble. “Iskreno je dobar u tome i zadovoljstvo mu je to raditi. Mogu ovo reći bez previše spoilanja: čak i kada se bude činilo da mu se život potpuno raspada, Joe i dalje uživa u predavanju koje će postati njegova nova ljubav…” Stoga, trk na Netflix i među prvima otkrijte novu dimenziju Joea Goldberga i uživajte u novim epizodama koje smo toliko dugo čekali!
Foto: Netflix
Objavljeno: 09.02.2023. u 08:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p